Höör heeft SAAB-hart op de juiste plaats

"Net als vorig jaar is iedereen welkom met of zonder hun SAAB. Het belangrijkste is dat je je SAAB-hart op de juiste plaats hebt staan”Was de openingszin in de uitnodiging voor een SAAB-bijeenkomst die zaterdag meer dan 150 SAAB's trok toen ze bijeenkwamen in Höör, een klein stadje in het centrum van de provincie Skåne, Zweden.

143007327636846800_resized

Passie verspreidt zich bijna
Lokale SAAB liefhebber Mikael Petterson wat de gastheer van de eerste spontane meet lastyear en toen hij dit jaar creëerde een Facebook evenement om zijn plannen om een ​​ander te doen aan te kondigen, het woord te verspreiden echt snel. "Laten we afspreken, ervaringen uitwisselen, onze SAAB's bekijken, maar vooral een gezicht proberen te geven.

143007328060316300_resizedNou, dat is heel goed gelukt: de groep was een geweldige mix van mensen uit het hele zuidelijke deel van Zweden. Het feit dat genegenheid voor SAAB niet alleen beperkt is tot 'mannen van middelbare leeftijd', blijkt uit een geweldige leeftijdsmix met 'jongens en meisjes', variërend van tieners tot 70 +.

143007330426630100_resized

Niet alleen de stuurprogramma's waren een geweldige mix ... hetzelfde gold voor hun SAAB's, met alles dat zich uitstrekte van 95,96, Sonett III, Toppola, 900, 9000, 9-3, 9-5 en 9-3X tot de meest recente 9- 5NG, 9-4X en natuurlijk de 9-3N. Een geweldig evenement inderdaad ... een grote dank aan Mikael Petterson en de crew voor het hosten, Dennis Svensson Dufva voor de video en Jonas Åberg voor de foto's!

143007327854298700_resized

5 gedachten over 'Höör heeft SAAB-hart op de juiste plaats"

  • sorry, met scania I ment Skåne :),
    Gävle en Södertälje zijn deze zomer te ver weg voor mij

  • Ik weet zeker dat er zal zijn! De twee gebeurtenissen waarvan ik momenteel op de hoogte ben in die periode zijn de "Saabsnacket" -bijeenkomst op 18 juli in Södertalje (bij de Scania-fabriek) en de jaarlijkse bijeenkomst in Gävle op 26 juli.

  • inderdaad zal ik ......
    en misschien is er in juli iets aan te bevelen in Scania-Land om …… to

  • hehe grappig, heb 5 jaar in Duitsland gewoond (met mijn SAAB). Ik ben opgegroeid in Höör. Over 9 weken ben ik op vakantie in Skåne. Het is jammer dat ik het heb gemist ......

Reacties zijn gesloten.