De nieuwe Saab Inside is hier!

Een leuke zaak als u lid bent van de Saab Service Club! Gisteren kwam de nieuwe editie van Saab Inside via e-mail. De derde editie van het klantmagazine van Orio Deutschland GmbH brengt weer veel Saab Lesespass.

De nieuwe Saab Inside is hier!
De nieuwe Saab Inside is hier!

Tegelijkertijd is het een première. Voor de eerste keer vervoegt ze Saab-rijders in drie landen: in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. De vorige nummers waren ook beschikbaar als download voor niet-geregistreerde lezers. Er is ook voor de eerste keer een verandering. Leden krijgen voorrang, de openbare download krijgt een tijdsvertraging.

Als u in de toekomst geen Saab-leesmateriaal-editie wilt missen, kunt u zich gratis aanmelden voor lidmaatschap van de Saab Service Club.

Ik wil de inhoud van de huidige kwestie niet onthullen, maar er is nog een positieve aanwijzing: "News from Orio" gaat over een toekomstig regionaal magazijn, dat ons aanbod van reserveonderdelen verder zal optimaliseren. Ik denk goed! Meer Saab komt in het volgende artikel ...

2-gedachten ook "De nieuwe Saab Inside is hier!"

  • Hallo, heb het gisteren opgeslokt! Helaas staan ​​niet alle Stammtisch op de lijst. SAAB groeten Wolef

    • Als niet alle Saab Stammtisch op de lijst staan, dan ligt het probleem bij de VS ... om het zo te zeggen. Mark voert de berichten in ons dagboek in, tegelijkertijd levert hij de redactie in Eschborn mee. Mijn dringende verzoek daarom nogmaals: alle Stammtische en Saab-evenementen om e-mail te markeren, alleen dan kunnen ze worden gepubliceerd.

Reacties zijn gesloten.