500 Saabblog-abonnees

500 Saab Blog-abonnees!
500 Saab Blog-abonnees!

Eindelijk is het zover. Gedurende enkele dagen stagneerde het aantal abonnees bij 499, de spanning nam met de dag toe. Vandaag was het zover, ons Saab Blog Project viert een jubileum. 500-lezers zijn nu geabonneerd op het blog en ontvangen (bijna) dagelijks nieuws en praten via e-mail over hun favoriete merk op hun smartphone, tablet of computer.

Abonnees missen geen van onze berichten, ze zijn altijd goed op de hoogte. Het Saab Blog Team is blij met deze vertrouwensstemming! Het merk is iconischer dan ooit, Saab rijden en Saab lezen is een manier van leven en plezier.500-abonnees zijn tegelijkertijd bevestiging en commitment voor het hele team. Maar alleen een tussenniveau. Omdat er zeker meer is, toch? We zullen blijven schrijven voor Saab en de lezers zolang we ervan genieten. En afgezien van enkele onderwerpen die minder over onze auto's en meer over de zakelijke omgeving gaan, is bloggen erg leuk.

Met dank aan de beste community ter wereld! Het is ons allemaal een genoegen om voor u te schrijven. Komende week ligt de focus meer op auto's. Uiterlijk wanneer de onzekerheid rond de gebeurtenissen in Trollhättan tot het verleden behoort, zullen we de laatste lezersartikelen publiceren en hebben we een paar vragen voor de fans ...

In een notendop, we hebben nog veel te doen! Naar de volgende 500-abonnees!

6 gedachten over '500 Saabblog-abonnees"

 • blanco

  Gefeliciteerd met nummer 200
  Het 'schrijven' van de hoofdblogger heeft zeker een groot aandeel in het succes van SAABblog.net ...., de informatiestroom is echt aanzienlijk! BEDANKT ook aan ALLE commentatoren 🙂 voor slimme bijdragen en gedachten! Dus het wordt ... .. 😉

 • blanco

  Ja, ook van mijn kant een welgemeend “Dankjewel”. Deze inzet gaat veel verder dan het normale niveau. Om dit allemaal mogelijk te maken, zijn begripvolle partners in de (huwelijks) achtergrond nodig.
  In de hoop dat alles goed gaat.
  Groeten uit Westfalen.

 • blanco

  Gefeliciteerd, deel het altijd prachtig met Frazenbuch en Gockel !!
  SAAB groeten Wolef

 • blanco

  Complimententeruggave: bedankt voor de beste blogger ter wereld!

 • blanco

  Dat is een reden om te vieren! Koel en ga zo door

 • blanco

  Dit is een reden om te vieren! Maar het is ook aan jou bloggers, die ons altijd 'voorzien' van alles wat je moet weten over ons favoriete merk ...
  Bedankt voor dit en ga zo door!

Reacties zijn gesloten.