Er is nog steeds iets aan de hand ...

Gelegenheid voor een beetje Saab Talk ... We weten (nog) niet wat er zich zal ontwikkelen uit de situatie in Trollhättan. Het is onduidelijk of er nog iets mogelijk is voor NEVS. Met andere (Saab) dingen is er echter zeker nog iets mogelijk.

Saab 9-3 Team Tido, seizoensfinale. Afbeelding: Team Tido
Saab 9-3 Team Tido, seizoensfinale. Afbeelding: Team Tido

Er is nog steeds iets aan de hand…. (1)

Goransson - ook 2015 terug op Saab 9-3 onderweg.
Goransson - opnieuw op de Saab 2015-9 in 3.

Richard Göransson start ook vorig jaar 2015 voor Team Tidö op Saab 9-3 in de STCC-reeks. De 36-jarige tekende een week geleden zijn contract bij het team van David von Schinkel.

Het 2014-seizoen was het meest succesvol voor Göransson en de Tido-ploeg. Drie podiumplaatsen, een vierde plaats in het rijderskampioenschap. Soms reed Göransson met kansen op de titel op korte afstand van de leidende piloten. De Saab-vlag zal dit jaar weer trots over de Zweedse renbanen blazen, een goede zaak! Het seizoen begint bij 8. Mei in Skövde.

Om Ursaab te winnen!
Om Ursaab te winnen!

Er is nog steeds iets aan de hand ... (2)

Onze lezers actie eindigt op 15. Februari. 25 28 bijdragen, die nog niet allemaal zijn gepubliceerd, belandden in onze mailbox. Het gaat erom hoe onze lezers naar Saab kwamen. En - eerlijk gezegd - 25 28 berichten zijn goed. Het zou hoe dan ook beter kunnen zijn.

Het aantal inzendingen bevindt zich in het bereik van duizend, als we het dagelijkse aantal bezoekers zien. Dus, lieve Saab Community, laat het toetsenbord gloeien. Er is toch wel iets anders, toch?

Het Saab-vuur. Saab Automobile AB 2008.
Het Saab-vuur. Saab Automobile AB 2008.

Er is nog steeds iets aan de hand ... (3)

In onze winkel staat nog steeds de 10 Saab-kalender voor het jaar dat 2015 moet hebben. De kalender werd gelanceerd met grote toewijding van de lezers voor het 30-jubileum van de Saab 9000. De resterende verzamelobjecten wachten op fans tegen een gereduceerde prijs.

En natuurlijk hebben we wat nieuwe dingen bij ons, want onze Saab-passie wil ook gevoed worden 😉 Turbo-cups zijn nieuw in de winkel - het ontwerp is geïnspireerd op de legendarische Saab 99-letters - en het boek "The Saab Brand", gepubliceerd in 2008 door Saab Automobile VAN. We hebben een paar exemplaren voor de fans kunnen bemachtigen.

Er is nog steeds iets aan de hand ... (4)

De vouchercampagne van Orio Deutschland GmbH en de Saab Service Club is enigszins uit het zicht verdwenen. De welkomstvoucher verzekert 15% op originele Saab-reserveonderdelen en kan worden ingewisseld door de deelnemende Saab-partner tot 31.03.15 maart XNUMX.

In het geval van een vroege inspectie of werkzaamheden aan de Saab die zijn uitgesteld tot de lente, kan de voucher helpen om echt geld te besparen. Als u zich nog niet hebt geregistreerd, moet u dit doen, uw voucher opvragen en naar de Saab-partner rijden die u vertrouwt!

4 gedachten over 'Er is nog steeds iets aan de hand ..."

  • Juist, een typfout (of wishful thinking) van mij. 9-5 zou een sensatie zijn

  • Wat betreft “Er is nog iets aan de hand… (4)”: het einde van de voucher-campagne (31.03.15/01.04.15/XNUMX) is helaas een beetje jammer - mijn cabriolet ontwaakt helaas uit de winterslaap op XNUMX/XNUMX/XNUMX (zoals vele anderen). Denk dus misschien aan de seizoensvoertuigen voor de volgende campagne.

  • Oh ja, dat zou een sensatie en wishful thinking van de mijne zijn

  • In het eerste gedeelte denk je waarschijnlijk de Saab 9-3 en niet de 9-5er, die Richard Göransson in het 2015-seizoen zal testen

Reacties zijn gesloten.