Tour Kiel-Trollhattan 2015

Twee jaar geleden vond de eerste pre-tour Kiel-Trollhattan voor het Saab-festival plaats. Markus en ik waren destijds van mening dat het een eenmalig iets zou zijn. We hadden niet aan een mogelijke nieuwe editie gedacht ...

Pre-tour Kiel Trollhattan 2013
Pre-tour Kiel Trollhattan 2013

Maar we zijn terug en laten de Saab-vlaggen in de wind waaien - ook omdat de lezers erom vroegen. Vragen van de Saab-gemeenschap kwamen al in november en december binnen. Kunnen we daar nee tegen zeggen?

Tour Kiel-Trollhatten 2015

Uiteraard leren we van onze ervaring en werken we aan continue verbetering. Omdat veel Saab-fans een lange reis hebben, begint ons evenement om 10.00 uur op het terrein van het Saab-centrum. Tot vertrek in de late namiddag richting Schwedenkai heeft u de mogelijkheid om zonder deadlinedruk aan te komen. Veel Saab-onderwerpen, drankjes en kleine snacks wachten op de deelnemers. En een beetje meer ...

Saab-première in Kiel

De pre-tour zal op één punt fundamenteel verschillen van het evenement van 2 jaar geleden. Er zal een Saab-première zijn als onderdeel van het evenement ... en ik zal er (nog) niet meer over schrijven. Omdat er stilte is afgesproken en de blog niet meer dan deze ene zin in de kamer mag zetten.

Voor alle deelnemers hebben we ook een Saab-tourpakket klaarliggen. Er zijn gepersonaliseerde Rallyborden en andere Saabiaanse dingen. Deelname, zoals 2013, is gratis. De familie Lafrentz, de Orio Germany GmbH en de blog met de Saab Fan Shop zijn sponsors van het evenement. Orio Duitsland Managing Director Jan-Philipp Schuhmacher, als de beste Saab-vertegenwoordiger in Duitsland, mag het festival met ons bezoeken. Net als twee jaar geleden ... en als zijn schema het toelaat.

Festival onder het teken van de Saab 9000

Het Saab-festival heeft de Saab 9000, die zijn 30-jarig jubileum viert, als een overkoepelend thema. We zijn blij met elke 9000 die hun weg naar Kiel vindt, want langzaamaan wordt de eerste, grote Saab een zeldzaamheid in onze straten. Alle Saab-chauffeurs die met ons willen reizen op de Zweedse veerboot van Kiel naar Göteborg op de avond van 4 juni en de volgende ochtend naar Trollhättan, worden uitgenodigd om deel te nemen.

Aantal deelnemers beperkt

Registratie is nu mogelijk op onze Saabmidsommar evenement-pagina. Er is, en we willen niet verbergen, mogelijk beperkingen. De lokale mogelijkheden op het terrein van het Saab-centrum beperken het aantal deelnemers. 2 jaar geleden waren het de 40-teams die ons naar Zweden brachten. Dit nummer is onze gids. Als het aantal registraties de beschikbare startplaatsen overschrijdt, moeten we misschien deelnemers met een bezwaard gemoed afwijzen. De definitieve registratie is daarom alleen effectief met onze uitdrukkelijke bevestiging.

7 gedachten over 'Tour Kiel-Trollhattan 2015"

 • blanco

  Hi Tom

  Alles geboekt, ferry, hotel en een paar extra dagen in Zweden
  We hopen dat het zal werken met de SAAB-blogfamilie.
  Groeten uit Zwitserland
  Fredy

 • blanco

  Jammer dat ik al in Trollhättan zou zijn veilig om een ​​geweldige ervaring te hebben met een Conwy van SAAB misschien wel ja de volgende keer een goede rit naar iedereen die daar heen gaat en goed aankomt

 • blanco

  Hotel was al geboekt in december, maar we rijden over Rostock, dus helaas niets van Kiel, maar met mijn vers gerestaureerde 9000 CSE-jubileum 1997.

  • blanco

   Dan zullen we elkaar in THN zien. Ik kijk uit naar het jubileum

   • blanco

    We kijken er naar uit.
    Ik maak snel goede foto's, tot de lente het nog droog is in een tentoonstellingshal. Dhr. Kreil van het Saab-autohandel in Hof heeft het daar prima gedaan. Nogmaals bedankt aan hem. (Ik weet het, hij leest ook hier en nu)

 • blanco

  Registratie voltooid.
  Als het alleen dat was.

 • blanco

  helaas werkt het niet, denk ik. Ik had graag met mijn Odoardo grijze '86 9000i willen rijden

Reacties zijn gesloten.