Liefde op het eerste gezicht

Saab, het kleine merk uit Zweden, is de automobiele liefde voor vele lezers. Ook voor Pascal, het volgende artikel voor het onze Concurrentie schreef.

In het naburige dorp reed op dat moment een 9-5 Aero stationwagen. Op de een of andere manier was het liefde op het eerste gezicht, ik vond het echt leuk. De perfecte gezinsauto voor mij, als ik ooit zo ver ben gekomen.

Saab 9-5 SC "chromen bril" van Pascal
Saab 9-5 SC "chromen bril" van Pascal

Elk jaar ging ik naar de showroom om gewoon in de Saab 9-5 te zitten, wat op dat moment te duur voor me was omdat ik al lang niet meer actief was in mijn professionele leven.

2005 Ik ontdekte de 9-3 Sporthatch in een tijdschrift, ik was verrukt en natuurlijk goedkoper dan de 9-5er. Ik ging naar de Saab-dealer om me te informeren.

Saab 9-3 convertible van Pascal
Saab 9-3 convertible van Pascal

De 9-3 was perfect, maar in de Show Room was er een 9-5er Sportkombi Vector. Mijn vrouw werd meteen verliefd op de 9-5er, die oorspronkelijk niet was gepland. De verkoper heeft een geweldig aanbod gedaan, waarschijnlijk omdat de verchroomde bril naar de Saab-dealers ging, 9-5 bijna voor de prijs van 9-3, ik kon niet "nee" zeggen.

2013 Ik reed 700 Km. Met de trein van Luxemburg naar Kiel nam ik mijn 9-3-cabriolet op. Dus ik ben voorbereid op de volgende keer, maar ik hoop echt dat ik mijn derde Saab opnieuw als een nieuwe auto zal kopen.

2 gedachten over 'Liefde op het eerste gezicht"

  • Hallo Pascal,
    Ik kan je goed begrijpen. De 9-5er is echt geweldig. Ikzelf rijd een 2005er-model dat nog steeds in het oude ontwerp zit en ben zeer tevreden. Ruimte zonder einde, super gemotoriseerd en absoluut zuinig in verbruik.
    Ik zal mijn vingers gekruist houden voor het winnen van de foto.
    De smaak van uw zoon laat echter te wensen over. De trui is meer dan borderline.
    Groeten uit NRW.

  • Heel leuk verhaal, een Saab staat niet bekend als Saab. Ik kan dat volledig begrijpen

Reacties zijn gesloten.