Pre-Tour Kiel - Trollhättan 2015

In de loop van de volgende week beginnen we met de registratie voor onze tour Kiel - Trollhättan voor Saab Festival 2015, De Saab-fans ontmoeten elkaar op de 4. Juni op het terrein van het Saab-centrum Kiel, 's avonds gaat het dan samen op de Schwedenfähre naar Göteborg.

Gothenburg 2013
Gothenburg 2013

De Stena Scandinavica is al bezet op 50%, wat vooral één ding betekent: de prijzen blijven stijgen met een toenemende bezettingsgraad. Iedereen die al van de Saab-fans heeft geboekt, heeft een goede beslissing genomen. Momenteel zijn er nog steeds relatief goedkope tickets; naar 28. Aanbiedingen voor januari Stena Line extra kortingen.

Saab-vrienden, die het Saab-evenement van het jaar in Zweden niet willen missen, moeten niet te veel aarzelen. De veerverbinding tussen Kiel en Göteborg is het zenuwslopende alternatief voor de landroute via Denemarken en een echte aanrader. Meer over onze pre-tour 2015 naar Trollhättan en de mogelijkheid om zich de komende week op de blog te registreren.

6 gedachten over 'Pre-Tour Kiel - Trollhättan 2015"

 • Ja, als ik ook zou zeggen reizen met Saab ... Saab zou er misschien helemaal in moeten slapen! 😉
  "Ik ben een oude padvinder genaamd rover ...."

 • @kochje

  Ja, hopelijk in 2017: 70 jaar turbocharged denken ... 😉

 • We redden onszelf de veerboot en gaan met de auto. Omdat alleen vliegen beter is ...

 • Had al een hotel geboekt maar hoor nu dat ik deze week op zakenreis moet gaan.
  Ik hoop dat dit festival in de toekomst zal worden georganiseerd.

 • Öresund kost 47,00 € en de reis over DK is saai. Hier is de link http://de.oresundsbron.com/page/964
  Kiel is meer ontspannen. Ik kijk uit naar Tom, Markus en al de andere Saab-besmette 🙂

 • Hoe ziet het eruit met de reis, per as, over de Sontbrug?
  Wat kost het?

Reacties zijn gesloten.