Saab Service Club online

Goed nieuws voor de Saab-piloten! De Saab Service Club van Orio AB is begonnen! De eerste campagnes gaan online van start, en wat we zien leest goed.

De Saab Service Club is online
De Saab Service Club is online

Als groet kunnen geregistreerde leden een welkomstvoucher opvragen en een korting van 15% krijgen op originele reserveonderdelen van Saab. De voucher en de deelnamevoorwaarden zijn voor Saab-rijders in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland beschikbaar als download op de respectievelijke landwebsites.

Een punt dat ons zorgen baart, is de toenemende leeftijd van onze voertuigen. Saabs zijn ontworpen als auto's voor de lange termijn, maar hebben net als elk ander voertuig onderhoud nodig. De Saab-partners en Orio AB hebben dit erkend en hebben een uitgebreide onderhoudscontrole ontwikkeld; wat onspectaculair klinkt, maar volkomen logisch is. Veel verder dan een conventionele TÜV-inspectie, worden 40 verschillende punten gecontroleerd en wordt het resultaat vastgelegd in een gedetailleerd protocol. De controle documenteert de actuele toestand van het voertuig, onderverdeeld in “interne en externe waarden”, en toont mogelijke zwakke punten. Het is een handige gids voor het plannen van toekomstig onderhoud en reparaties. Leden van de Saab Service Club kunnen de waardebehoudcontrole tegen een bijzonder lage prijs laten uitvoeren bij de deelnemende Saab-partner.

De Saab Service Club-servicetegoed is inwisselbaar bij alle deelnemende Saab-bases tot 31.03.2015; het is van toepassing op toonbankverkoop en workshopverkoop. De lijst met Saab-partners in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is op de nationale pagina's gedeponeerd.

Ik vind de mening van de Duitse deelnemerslijst interessant. De ene of de andere naam, gemist in eerdere acties, is nu opgenomen. Dat is goed!

De nieuwe Saab Service Club is het juiste antwoord op de veranderende markt. Onze voertuigen rijpen, dat kan niet veranderd worden. Saab besturen is nog steeds leuk, en dat zou zo moeten blijven. ! Een optimale ondersteuning in de Saab-workshops en aangepaste aanbiedingen zijn harmonieuze acties in deze verandering. Immers, wie kan beter voor onze voertuigen zorgen dan de geautoriseerde Saab-partners?

De blog kan elke lezer alleen maar aanraden om zich te registreren voor de Saab Service Club - simpelweg het e-mailadres deponeren, Orio heeft een andere traktatie voor de leden: de zeer populaire Saab Inside, in de toekomst direct en van tevoren naar de geregistreerde Leden zullen worden verzonden. Van goed geïnformeerde bron is om te leren dat de voorbereiding van het volgende probleem al op volle snelheid draait.

13 gedachten over 'Saab Service Club online"

 • Kijk dan eens door de lijst van degenen die deelnemen aan de campagne ... Op een paar uitzonderingen na (waarvoor u 900 dagen kunt plannen met uw 9000 of 2), zijn alle anderen meer gericht op Saab-modellen in de tijd van GM (na 1994) . Zelfs degenen die ik ken die dergelijke modellen hier voor Kaiserslautern en omgeving hebben gerepareerd, staan ​​niet op deze lijst. Welke zijn in deze lijst en 9-3 ect. reparatie, zijn minimaal 1 dagreis vanaf Kaiserslautern. (Bensheim, Landau, Mainz)

 • ... de eerste TÜV komt pas in april uit: als het überhaupt de 1e TÜV-datum voor de SAAB is, mag niets problemen veroorzaken met de SAAB 🙂! Als het de 2e of 3e TÜV-datum is, zou nul problemen ook verheugend zijn….
  Op mijn 9-3er 172000 zijn KM-remmen compleet en schokdempers (compleet met lagers enz.) Vervangen. Nu is de SAAB weer fit, veilig en met een nieuwe TÜV-sticker!

 • Zoals altijd. Misschien heb je genoeg te maken met je Ami-dozen.

 • Leuke actie! Voor mij een beetje te vroeg, de eerste APK komt in april, maar misschien is dat vaker. Als je op Instagram kijkt, produceert Orio momenteel plaatwerkonderdelen in THN, maar zoals gezegd is de opmerkingen momenteel niet beschikbaar voor de 900. Misschien wilt u de laatste (?) Opportunity gebruiken.

 • Ik heb nergens gelezen dat er een beperking is. Waarom zouden 900 en 9000 niet worden beïnvloed? Saab is toch Saab?

 • Alles goed en wel ... Alle oude modellen zoals 9000 en 900 I worden buiten gelaten en niet gediend zoals bij andere premiumfabrikanten die ook hun eigen klassieke autodivisie hebben ... Wat jammer ... Dit zou de markt van de toekomst zijn voor Orio. Want hoeveel van de modellen zijn alleen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk verkocht, laat staan ​​markten als de Benelux en Groot-Brittannië? Bekijk het aanbod momenteel in Nederland. an …… Andere landen zoals Frankrijk zullen de komende jaren met Saab vintage modellen op de markt komen. Italië heeft de afgelopen jaren de weg gewezen. (mijn 901 is vanaf daar)

 • Heel fijn dat enkele bekende SAAB-namen weer op de lijst staan, waarvan sommigen al lang ontbreken ...

 • MobilForum weer niet daar?

 • Leuke campagne, helaas heb ik vorige week € xxxx achtergelaten bij de aardige vertrouwde dealer. ; (

  🙂

 • Moin.
  Geweldig! Zelfs Oldenburg is nu vertegenwoordigd!
  Nu heb ik alleen 15 km nodig en geen dagtrip naar de volgende SAAB-partner!
  Groet André

 • Onschuldig wit wordt over het algemeen overschat ... Serieus: er valt niets te melden dat inhoud heeft. Op de kalender staat nog 6 weken en waarschijnlijk zullen we binnenkort iets uit Zweden horen. Laten we ons dus concentreren op de positieve ontwikkeling bij Orio. 🙂

 • Zeer goed idee, maakt de beslissing makkelijker om het vriendelijke niet te veranderen!

 • Ja, een goede actie! Wordt door mij gebruikt!
  De “ontbrekende” SAAB-partners zijn er nu ook, is ook verheugend! De SAAB-familie groeit samen en het aantal abonnees op de blog zal ook toenemen ... :-). Het onderwerp blijft "zeer actueel"….
  De laatste 2 weken 01/2015 zijn begonnen ... en in Trollhättan ligt er "onschuldige" sneeuw op de plant ??? 🙁

Reacties zijn gesloten.