Saabblog.net Diary 2015

Dus nu van mijn kant aan alle lezers en SAAB-rijders een succesvol en vooral gezond 2015. Mijn eerste artikel komt erg laat, maar het bureau was zo vol na de vrije dagen rond Kerstmis en het nieuwe jaar dat de blog Ik moest even wachten.

mijn dagboek
mijn dagboek

Maar nu gaat het weer door !! de Benoeming boek op de blog vult. De eerste inzendingen van Stammtisch, vergaderingen en exits dit jaar zijn al aangekondigd. Gaandeweg worden de afspraken hier op maandelijkse basis ingevuld.

Als je een vergadering plant, een reis organiseert of de tafel van je vaste gasten bij elkaar komt, schrijf dan een bericht naar: termine@saabblog.net -> en iedereen kan het hier lezen.

We kijken uit naar vele vergaderingen dit jaar!

2 gedachten over 'Saabblog.net Diary 2015"

  • Na boven rechts onder datums 😉

  • Maar kan de kalender niet vinden ...?!

Reacties zijn gesloten.