Om Ursaab te winnen!

We geven weg, en dat is geen plezier, een Ursaab. Natuurlijk niet het origineel, dat uniek is. Maar een even exclusieve afdruk op een knoestig stuk Noors grenen. En een gegarandeerd uniek stuk voor verzamelaars.

We geven een Ursaab weg! © 2015 saabblog.net
We geven een Ursaab weg! © 2015 saabblog.net

Ondanks al onze onbaatzuchtigheid verwacht het blogteam iets terug van onze lezers.

We willen weten hoe het begon met de Saab-passie. Hoe kwamen onze lezers bij het merk uit Trollhättan, wat fascineert hen aan een Saab, hoe zit het met de Saab-geest? Hoe je bij het merk komt, hoe een verhaal kan beginnen, lees je morgen op de blog. Het gaat over mijn eerste Saab, en ik zal je vertellen over mijn begin bij de Zweden. Een evenement dat 23 jaar geleden was.

Kunstenaar Alexander Heger schonk de prijs voor onze lezers - vorig jaar presenteerde hij op ons evenement in Kiel werken met betrekking tot Saab en zijn passie voor Zweden.

Het is de afdruk van de legendarische Ursaab op Noors grenen. Voor elke fan van het merk zou dit een stimulans moeten zijn om het toetsenbord op te pakken en ons hun persoonlijke Saab-verhaal te sturen.

Saab-chauffeurs die ons willen vertellen over hun eerste Saab en hun enthousiasme voor het merk, kunnen hun inzending tegen 15 februari 2015 naar het blogteam (saabstory (at) saabblog.net) sturen.

In aanvulling op de tekst, de foto's en de gebruikelijke contactgegevens, vergeet dan niet het telefoonnummer voor vragen.

Alle fans en lezers die op de blog een Saab door het leven rijden, worden uitgenodigd om deel te nemen. We publiceren elk verhaal en brengen het na 15 februari in stemming. De community beslist welk Saab-verhaal het leukst vindt en wie de nieuwe eigenaar van de originele Saab wordt.

5 gedachten over 'Om Ursaab te winnen!"

  • Ik geloof niet in toeval, maar het was precies deze poster die ik vandaag in mijn handen had. Ik heb het gekocht voor Saab Festival 2013 in Trollhaettan. Het wordt morgen ingelijst in de garage.
    De houtvariant is natuurlijk een zeldzaamheid.
    Leuk idee Tom!

  • Geweldig idee, want ik moet echt in de toetsen grijpen en het aan 🙂 vertellen

  • Omdat ik gehandicapt ben, ben ik beperkt in mijn hobby's. Mijn vader reed in een Saab. De eerste was een 99 uit 1970, precies mijn jaar in mooi donkergroen. Vanaf dat moment was Saab 17 jaar lang mijn hobby. Onze tweede was een witte 900 Turbo. Ondertussen zijn beide "in de hemel", dat wil zeggen, ze bestaan ​​allebei niet meer. RUST IN VREDE

  • Dit is een briljante start van het jaar met extreme SAAB Spirit. klasse

  • Er ontstaan ​​gekke, sentimentele gevoelens! Geweldig idee en prachtige foto op een bijpassende Noorse den! 18 jaar SAAB, maar (bijna) zonder SAAB-foto's 🙁. Ik heb nog tijd om erover na te denken….

Reacties zijn gesloten.