Saab Community

Het nieuwe jaar begint langzaam, dus we beginnen comfortabel. Met Saab Festival, Deer Performance, Saab Community en Blog. De Saab Tuner uit Zwitserland verandert het kortingsschema van 2015 voor betere prestaties in ons voordeel.

2013. Pre-Tour Kiel - Trollhatten naar het Saab-festival
2013. Pre-tour Kiel - Trollhatten naar het Saab-festival

De 30% korting op software is nieuw voor Saab-voertuigen van de modeljaren 2010 en 2011. De 50% korting is nu beschikbaar voor alle softwareprestaties voor voertuigen met modeljaar 2009 en ouder. Hirsch-software wordt aanbevolen, de verwijzing wordt zoals altijd gemaakt door de Saab-partners.

Saab Festival 2015 Trollhattan

Tussen kerst en het begin van het jaar kwamen er veel mails van de Saab Community. Het gaat over onze pre-tour, die zal leiden van Kiel naar Trollhättan zoals het twee jaar geleden was. En het antwoord op alle vragen: ja, de tour vindt plaats! Nog openstaande vragen over de organisatie moeten in de loop van de maand worden opgehelderd; Registratie voor deelname is mogelijk aan het einde van de maand.

Saab Tour Kiel Trollhattan. Rallyplaat 2013
Saab Tour Kiel Trollhattan. Rallyplaat 2013

de Saab Festival begint bij 5. Juni, de pre-tour op 4. Juni. Ook 2015 zijn opnieuw geplande individuele rallyplaten voor de voertuigen, en net als 2013 ontmoeten we elkaar dit jaar opnieuw op grond van de Saab centrum Kiel. Het is raadzaam om nu hotels en campings in Trollhättan en omgeving te boeken, evenals de veerboottickets.

Saab Turbo X bij Taubenberger
Saab Turbo X bij Taubenberger

Saab-blogsupporters

Een andere traditionele Saab-partner ondersteunt de blog in het nieuwe jaar. Autohaus Taubenberger is al 30 jaar nauw verbonden met het Zweedse merk en is een bekend aanspreekpunt in Zuid-Beieren. Met veel pit liet de tweede generatie Taubenbergers de Saab-vlag in de wind vliegen en de klanten voorzien van droomauto's "Made by Trollhättan". Het assortiment omvat een Turbo X en een Saab 9-5 NG.

We kijken ernaar uit om de familie Taubenberger te verwelkomen in de groep supporters!

Saab 9000 brochures en perssets
Saab 9000 brochures en perssets

Saab Community

Wat zou de blog zijn zonder de vele helpers uit de community? We vieren 30 jaar Saab 9000, het Saab-festival zal ook het onderwerp behandelen en er is een enorme kloof in mijn documenten bij de 9000 CC. Uli moet hebben gevoeld dat ...

Een paar dagen geleden kwam hij langs met Saab 9000 CC-brochures en persmappen, die hij twee keer in zijn archief heeft. Zomaar gratis te gebruiken. Dat maakte hem meer dan welkom, en een leemte werd op het juiste moment gevuld met informatie. Ik ben bijna zonder woorden, dat is de geest en ondersteuning van Saab die nauwelijks beter kan. Bedankt Uli!

6 gedachten over 'Saab Community"

 • Ik zou ook graag Uli willen zien die mij dubbele brochures brengt ... 😉

 • Ik ben meer dan waarschijnlijk. Ik kijk er naar uit. Ik kijk uit naar de registratielijst.

 • Ik kom uit Zwitserland en neem deel aan SAAB en ontmoet 2015 met mijn vrouw
  Vooruitblikkend naar de registratielijst.
  Saabiger Grussder zuidkant van de Bodensee kust
  Fredy

 • Alles geboekt - kom en kijk er naar uit!
  Twee Monte Carlo-cabrio's uit Neurenberg

 • Geweldig, met Saab Taubenberger is een echt enthousiaste Saab-operatie met de beste expertise aan boord. Ik ben erg blij als een München met 900er convertible!

 • Vakantie is goedgekeurd. Ik ben aanwezig bij SAAB Festival 2015. 🙂

Reacties zijn gesloten.