Saab 9000 Kalender 2015

De Saab 9000-kalenders, die zijn gelanceerd voor het 30-jubileum, zijn vandaag door de printer afgeleverd. Een beetje later dan gehoopt, maar ons project was vrij spontaan en dus vrij strak getimed vanaf het begin.

Kalenderafbeelding Mei 2015
Kalenderafbeelding Mei 2015

De meesten gingen meteen naar de klanten en uiterlijk maandag zijn alle kalenders onderweg. De meesterlijke uitdaging om aansprekende afbeeldingen van de eerste 9000's voor de kalender te vinden, is een goed voorbeeld van hoe goed de internationale Saab-gemeenschap werkt. Nogmaals BEDANKT aan alle fans en het personeel van Orio Germany GmbHdie ons zo goed heeft gesteund!

De kalender bevat foto's van de legendarische Long Run op Talladega Speedway, foto's van de fabriek, persfoto's en foto's van de 9000 CC, zoals deze na 30 jaar op de weg is. De Saab 9000-kalender maakt ook deel uit van het handhaven van traditie. We hebben nog een kleine hoeveelheid op voorraad. Als je het eerbetoon aan de Saab 9000 CC leuk vindt, kun je de kalender in onze winkel bestellen.

Deze slideshow is JavaScript nodig.

De Saab 9000 CC, het belang voor het merk, zal ons tijdens het jubileumjaar vergezellen op de blog. Verschillende 9000-projecten worden uitgevoerd in onze omgeving, een met een CC, een andere met een verjaardag. Er is ook een heel bijzonder project dat we nog steeds top geheim willen houden.

Er moet wat spanning zijn, dat verhoogt de anticipatie, want wat er gebeurt is echt buitengewoon. Vanaf januari presenteren we de projecten.

Om onze honger naar de 9000-serie en hun coole vertegenwoordigers te wekken, hebben we een korte promotievideo van Saab North America uit ons archief gehaald.

Het dateert van 1987. In de jaren tachtig wist Saab met de 80 vergelijkende tests te winnen tegen zijn concurrenten in Duitsland. Het was ook de tijd van de legendarische Talladega Long Run. Saab had effectief de stabiliteit van de turbomotoren aangetoond. Een merk uit Duitsland faalde een paar weken eerder op de Talladega Speedway vanwege dit bewijs. Ze vertrok met defecte turbomotoren. Maar dat was echt lang geleden ...

3 gedachten over 'Saab 9000 Kalender 2015"

  • Dat zijn precies de 4-redenen waarom ik niet veranderde en 9000 besturen tot vandaag. 🙂

  • Stel je voor dat de 9000 meer ruimte had dan de 9-5 en net zo hard reed met dezelfde motor. En het was nog praktischer. En ik vond het nog leuker. Goed.

  • Gewoon geweldig, ik kijk uit naar maandag, want ik heb de kalender natuurlijk besteld.
    Prettig Weekend.

Reacties zijn gesloten.