Saab-kalender 2015

Een geweldig verhaal. Er is meer Saab-kalender dan ooit voor 2015, een zeer plezierige trend. Er zijn kalenders voor elke doelgroep en elke smaak, sommige exemplaren vinden hun weg naar mijn bureau en worden hier gepresenteerd. En natuurlijk is onze speciale kalender voor de Saab 9000 inbegrepen.

30 jaar Saab 9000 - Reden genoeg om een ​​kalender af te drukken ....
30 jaar Saab 9000 - Reden genoeg om een ​​kalender af te drukken ....

Saab-kalender 2015 - 30 jaar Saab 9000

Wat de blog ertoe bracht om het kalenderproject te starten, is het 30-jaar Saab 9000-jubileum. De 9000er was een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van Saab - te belangrijk om het niet te eren.

De agenda zelf was een uitdaging die de blog alleen beheerste met veel steun van de internationale Saab-community. Omdat dat wel Orio Duitsland Voor ons grondig gekeken naar het Zweedse media-archief, waren er nauwelijks foto's van de eerste editie van 9000er.

Foto's, persfoto's en foto's van de 9000 CC kwamen achter ons telefoontje van fans over de hele wereld; op het einde zouden de foto's genoeg zijn geweest voor een dozijn verschillende kalenders.

Saab 9000-kalender met kalender in 9000er-stijl
Saab 9000-kalender met kalender in 9000er-stijl

Veel dank aan Saab-coureurs voor hun steun, vooral Wolfgang Schmel van het Saab Archief en tot onze vrienden uit Nederland en Zweden!

Ik ben dol op Saab-stickers - voeg toe aan elke kalender
Ik ben dol op Saab-stickers - voeg toe aan elke kalender

De Saab 9000 30 jaar kalender is een kind van de internationale samenwerking. De lyrisch blad is Zweeds, Duits en Engels, de kalender in het groen en oranje, zoals we die kennen van de Saab 9000 cockpit - het resultaat is zeer verheugend 14 pagina's in A3, 12 kalender pagina's, 1 voorblad foto's van het werk en en geïllustreerde tekstpagina, alles in Saab-stijl!

De 30-jaar Saab 9000-kalender is de volgende week beschikbaar en kan worden besteld in onze Saab Fanshop. Elke besteller die we een "I love Saab-sticker" in het pakket plaatsen!

Saab-kalender 2015 van SU
Saab-kalender 2015 van SU

Saab-kalender 2015 - Saabsunited

Trouwens, het drukken van onze Saab 9000-kalender vond plaats in München. Een samenwerking met Till von SU en zijn kalenders fladderde deze week in mijn mailbox.

Er zijn dit jaar twee SU-kalenders vol foto's van Saab-fans die hun voertuigen over de hele wereld hebben gefotografeerd. Het motto bij SU voor 2015 is daarom: "Saab Passion over de hele wereld". De kalenders kunnen worden besteld in de Cardyourcar-winkel.

Saab-kalender 2015 van de Orio Germany GmbH
Saab-kalender 2015 van de Orio Germany GmbH

Saab-kalender 2015 - Orio AB

Dan is er de Saab-kalender, die eigenlijk niet bestaat. Of om precies te zijn, niet voor iedereen. Zoals elk jaar stuurt Orio Deutschland GmbH in december de praktische 3-kalender naar de Saab Service Partners. Je kunt de kalender niet kopen.

De blog is van oudsher een pakket en we maakten van de gelegenheid gebruik om de Saab-kalender in de community te verspreiden. Natuurlijk zijn er veel te weinig kalenders en de selectie is moeilijk elk jaar. Sommige fans die minstens zo Saab-gek zijn als de auteurs van het blog hebben tegenwoordig Saab-mail ontvangen. Een kleine verrassing waarvan we hopen dat het ons gelukt is.

6-gedachten ook "Saab-kalender 2015"

  • De kalender voor de 9000 maakt me nieuwsgierig. Zoals ik eerder schreef, is het geweldig dat er veel is samen gekomen voor dit model. Is het de bedoeling om in kleine aantallen een of twee motieven te produceren als een poster? Of misschien een collage?

    • Het is niet gepland, maar het idee is goed. De kalender bevat ook foto's van de legendarische Talladega Long Run, evenals het interieur van het voertuig. Ik zou me deze motieven als posters / afdrukken kunnen voorstellen

  • Is er een overzicht van de afbeeldingen in de kalender?

    • Komt ook. Een beetje geduld ...

  • Erg leuk, al besteld. Ik ben nieuwsgierig.

Reacties zijn gesloten.