Saab cadeau-ideeën

Kerstmis nadert en zoals altijd zijn we op zoek naar geschikte cadeaus. Enkele ideeën uit onze winkel - als suggestie voor degenen die positief besmet zijn met Saab! Een laatste levering van Saab 92 Concepts van Colorfrog kwam net op tijd voor Kerstmis om onze nogal geslonken voorraad aan te vullen.

Saab 92-concepten van Colorfrog
Saab 92-concepten van Colorfrog

Uit deze bron zal geen aanvoer meer zijn, althans niet zolang de situatie in Zweden is zoals die nu is. We geven dit stukje Saab-geschiedenis aan de fans tegen een eerlijke prijs - zolang de voorraad strekt. Een ander cadeau-idee van Saab zou de powerbank zijn. Het is erg populair, met zijn flexibele verbindingen is het geschikt voor bijna alle mobiele toepassingen, en het is een cool Saab-geschenk waar je altijd gelijk mee hebt.

De blauwe versie is al uitverkocht, van de zwarte versie zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar. De aanvulling komt uit Zweden, maar pas in januari weer. HET Saab-cadeau-idee is de Saab Roadster van Playsam. Ontwikkeld in opdracht van Saab Automobile AB, als herinnering aan de eerste Saab uit 1947. Het is zeer waarschijnlijk de laatste editie met het Saab-logo en griffioen op het stuur. Er moet een postproductie van de roadster komen, zeggen ze in Kalmar. Maar niet langer met het Saab-teken.

We plaatsen alle bestellingen met een waarde van goederen vanaf 20,00 € gratis tot 22.12 december. een "I love Saab" -sticker uit onze collectie. Veel plezier met het zoeken naar Saab-cadeaus!