Saab cadeau-ideeën

Kerstmis nadert en zoals altijd zijn we op zoek naar geschikte geschenken. Enkele ideeën uit onze winkel - als een suggestie voor een positief geïnfecteerde Saab! Precies op tijd voor Kerstmis kwam een ​​laatste zending Saab 92 Concepts van Colorfrog onze ingekrompen inventaris vullen.

Saab 92-concepten van Colorfrog
Saab 92-concepten van Colorfrog

Aanvulling zal niet meer uit deze bron afkomstig zijn, althans niet zolang de omstandigheden in Zweden even actueel zijn. We geven dit stukje Saab-geschiedenis door aan de fans voor een eerlijke prijs - zolang de voorraad strekt. Een ander Saab-geschenkidee zou de Power Bank zijn. Het is erg populair, met zijn flexibele connectors, geschikt voor bijna elke mobiele applicatie, en het is een cool Saab-geschenk dat altijd bij je past.

De blauwe versie is al uitverkocht, van de zwarte versie zijn nog enkele exemplaren beschikbaar. Benodigdheden uit Zweden, maar alleen in januari. Het Saab-cadeauidee is de Saab Roadster van Playsam. Ontwikkeld in opdracht van Saab Automobile AB, ter herinnering aan de eerste Saab van 1947. Hoogstwaarschijnlijk is het de laatste editie met het Saab-logo en de griffin op het stuur. Een re-productie van de roadster zou daar moeten zijn, zeggen ze in Kalmar. Maar niet met het Saab-teken.

Alle bestellingen met een waarde van meer dan 20,00 € worden gratis geplaatst tot de 22.12. een "I love Saab" -sticker uit onze collectie. Veel plezier op zoek naar Saab-cadeaus!