Saab 9 5 Commercieel 2014

Laten we aan het eind van de week samenvatten wat er de afgelopen dagen rondom Saab in Zweden is gebeurd. Het is kalm, heel kalm. En er zijn maar weinig dingen te vertellen. Maar men zou een groter bereik kunnen ontwikkelen ...

Emma, ​​ook 2015 in de Saab onderweg. Afbeelding: STCC
Emma, ​​ook 2015 in de Saab onderweg. Afbeelding: STCC


Laten we beginnen met autosport, met goed nieuws voor de fans, voordat we naar het zakelijke nieuws kijken.

PWR Racing Team

Emma Kimiläinen, Racing lieveling van de media en voorzien van een flinke dosis vechtlust, zal zelfs 2015 er in een Saab met de Zweedse Touring Car Championship.

Deze week verlengde ze haar contract bij het PWR Racing Team van Peter Wallenberg. Oké, in het afgelopen seizoen ontbrak het beetje geluk om je Saab boven aan de tafel te plaatsen. We houden onze vingers gekruist dat alles beter zal zijn in 2015! Zoals we weten, werd de PWR-crew in 2014 gesponsord door NEVS. Het is onduidelijk of dit het geval zal blijven ... zoals alles over NEVS. Dat brengt ons bij het zakelijke nieuws.

Dashboard NEVS 9-3 van Tidaholm
Dashboard NEVS 9-3 van Tidaholm

Faillissement met gevolgen

De wederopbouw van NEVS leidde tot het eerste faillissement. Voor een klein bedrijf met slechts 22 werknemers werd de wederopbouw geannuleerd - vanwege de hopeloze succes. NEVS is het bedrijf ongeveer € 440.000 verschuldigd, wat te veel was.

Als NEVS er ooit serieus over had nagedacht om de 9-3 na het succesvol voltooien van de reconstructie opnieuw te laten lopen, zou u nu een probleem hebben. Omdat het bedrijf van Tidaholm de dashboards en de dashboardkastjes voor de 9-3er-serie heeft gemaakt. Deze leverancier kan niet op zijn minst op korte termijn worden vervangen. Het opnieuw opstarten van de 9-3 is dus steeds onwaarschijnlijker.

Saab commercial 2014

"Saab 9-5 Commercial 2014" draait op YouTube. Aangezien Saab geen wedergeboorte viert, wat we zeker niet zouden hebben gemist, is de spot natuurlijk een privéshow van een fan. Iets explosiefs is hoe hij de clips remixte. De opgeslagen muziek is afkomstig uit de commercial van de grote buurman uit Göteborg.

De nieuwe Saab-spot, een mix van Saab 2010-9-commercials uit 5 en XC2014-clips uit 70, is populair in Zweden. Op internet denken mensen dat Zlatan, die betrokken is bij Volvo, Saab als advertentiepartner zou hebben gekozen. Hoe dan ook, of het nu bij onze smaak past of niet, iedereen moet het zelf ontdekken.

11 gedachten over 'Saab 9 5 Commercieel 2014"

 • Wat een geweldige commercial! Goed gedaan ! Ik denk dat het zo zal doorgaan met NEVS: geen enkele investeerder die een beetje hersens heeft, zal zich met KJ bemoeien. Het is voorbij nu! Een andere curator zal komen en het stoffelijk overschot aan de man willen brengen. Hier zullen nieuwe spelers strijden en een frisse wind waaien (of auto's met het SAAB-logo opnieuw worden gebouwd, is een ander onderwerp) ... Ik zou persoonlijk graag willen dat BMW het stadion in rent en profiteert van de kans die wordt aangeboden bij Mini heeft met succes geïmplementeerd - maar dit is pure wishful thinking - de angst voor het creëren van een tweede case "Rover" is te diep. Maar: als je het niet durft, win je niet - zo gaat het in zaken. Op de lange termijn zal iemand anders het gat moeten opvullen dat SAAB heeft achtergelaten! Mijn mening: ik wil geen andere auto - ik wil een nieuwe SAAB BJ 2017

 • Je moet ook kunnen verliezen en met fatsoen - deze bewering is vaak waar, maar kan alleen uitkomen voor SAAB nadat een mislukte reconstructie is verlopen. Op dit moment kunnen deze kijk op de dingen en de bewering “er komt niet veel meer” alleen worden ingedeeld onder zogenaamde wilde speculaties!
  Je moet opnieuw in vrede wachten op de volgende 14-dagen.

 • Is hij. Het bedrijf is ontstaan ​​uit een bedrijf dat alle dashboards en andere onderdelen voor Saab en de andere Zweedse fabrikanten heeft gebouwd tot 2009.

 • Deze wilde speculaties zouden gewoon moeten stoppen. Tot nu toe veel bubbels en weinig echte inhoud. Er zal niet veel zijn. Duidelijke mededelingen zijn nu nodig.
  Phoenix en andere legendarische financiers zijn steeds onwaarschijnlijker. Als het goed komt. Het beeld van SAAB kan alleen worden vernietigd na zoveel misstappen. Ik wil trots mijn laatste 2 SAAB rijden en niet alleen een sympathieke glimlach opbrengen. De wereld is allang verhuisd zonder ons geliefde merk. Je moet ook kunnen verliezen en met fatsoen. Groeten uit het noorden

 • Ik hou erg van de plek ... om 1:16 zou het een fortuin aan reclametijd kosten, maar het is zeker de moeite van het bekijken waard. Nog een punt over de SAAB-community: welke chauffeurs van andere merken ontwerpen zulke uitgebreide commercials voor hun merk?

  En als ik het eerste deel van het artikel op deze manier zou lezen, dan zou SAAB waarschijnlijk ook een eerste merkambassadeur / reclamefiguur hebben ... 🙂

 • Weet iemand of het dezelfde fabrikant is die de handschoenenkastjes maakte? Mijn deksel is erg bekrast sinds de eerste dagen - misschien kun je er maar beter nu een bestellen (weet iemand de prijs?) Of kun je het op de een of andere manier "laten repareren"? Helaas is het interieur van de 93 niet erg krasvast.

 • De curator van dit kleine bedrijf lijkt nog naïefer te zijn dan Bergqvist + Co. toen hij NEVS inhuurde!

 • 95% van de verkopen werd gedaan met NEVS, de curator hoopt nu dat iemand NEVS zal kopen en de 9-3 zal voortzetten ...

 • Geen vooruitzicht op succes bij de dashboardfabrikant van alles voor de fittingen van de eerder gebouwde 9-3, maar suggereert dat in de loop van de crediteurenvergaderingen de definitieve stopzetting van deze SAAB-serie duidelijk werd - een hernieuwde opwarming van de serie heeft ook geen zin.

  Pech voor dit insolvente bedrijf, dat zeker afkomstig was van een toekomst met NEVS.

  Vermoedelijk heeft het nieuwe leidende bedrijf op zich zelf een geschikte leverancier voor dit gebied, met wie hij mogelijk al zakelijke relaties onderhoudt.

 • De originele video gaf kippenvel al een nieuwe dimensie! Voor alle niet-Zweden: het nummer dat wordt gebruikt als achtergrond voor de bijgewerkte commercial is het Zweedse volkslied. Zlatan Ibrahimovic reciteert het eerste couplet.

 • Ik denk dat het onderwerp met de oude 9-3 door is. Er zal zeker geen nieuwe editie zijn. Laten we hopen dat het een compleet nieuwe start is met een nieuwe eigenaar en uiteindelijk nieuwe modellen. Toch is het jammer dat het weer een onderaannemer heeft gevangen. Blijkbaar niet schuldig.

Reacties zijn gesloten.