Saab 9-3 hertengrill

De Saab 9-3 is het meest verkochte Trollhättan-assortiment. Als iemand een Saab ontdekt in het straatbeeld, is dit meestal een 9-3. De Saab 9-3 Hirsch Grill was lange tijd niet beschikbaar, hoewel er vraag naar maatwerk is.

Hirsch Grill, Saab 9-3 heruitgave
Hirsch Grill, Saab 9-3 heruitgave

Nu heruitgeven de Zwitsers de 3-grill en heeft Till van SU een contingent voor zijn Cardyourcar-winkel veiliggesteld. De Saab 9-3 Hirsch Grill is in productie, levering wordt verwacht in de maand december.

Totdat een bonus wordt beloofd aan alle voorbestellingen, en misschien is de grill het juiste kerstcadeau en een optische upgrade voor de Saab aan de deur? Het onderste, vierde deel is nog steeds in kleine hoeveelheden beschikbaar. Als je van de perfecte hert-uitvoering houdt, moet je niet te lang wachten met de bestelling.

2 gedachten over 'Saab 9-3 hertengrill"

  • Beter de Griffin Grill, het kan niet beter!

Reacties zijn gesloten.