Zijn of niet zijn

Vandaag is een belangrijke dag aangezien alle schuldeisers van NEVS zich in Vänersborg verzamelen om te luisteren naar administrateur Lars Eric Gustafsson. Het belangrijkste doel van de dag zal zijn om ofwel op de wederopbouwplannen te komen.

© 2014 saabblog.net
© 2014 saabblog.net

De plannen werden vorige week openbaar gemaakt (zie meer details in mijn post vanaf 2 oktober) en aangezien ze het label 'voorlopig' droegen, verwacht ik dat er vandaag ook wat nieuwe informatie zal worden aangekondigd (voor iedereen die geïnteresseerd is in het live volgen van de verslaggeving, biedt Sveriges Radio updates hier).

De hamvraag is echter eigenlijk of eerst de schuldeisers en later de rechtbank voldoende vertrouwen hebben in de plannen om de reorganisatie door te zetten. Interessant genoeg waren lokale bronnen die rapporteren over "Plan B" - waar NEVS een contractfabrikant voor andere merken zou worden - overwegend positief, terwijl "Plan A" - nieuw eigendom - onwaarschijnlijker lijkt.
Zoals de Zweedse krant SVD vanmorgen meldt, lijkt het erop dat SAAB AB vastbesloten is om de licentie om het SAAB-merk niet opnieuw te gebruiken, niet meer te gebruiken, en als dat waar is, zou dit echt een nieuwe draai geven aan de "zijn of niet zijn'Vraag die vandaag op tafel ligt.

Wordt vervolgd ...

4 gedachten over 'Zijn of niet zijn"

  • Komt eraan. Ik ben net terug aan mijn bureau en schrijf ... geduld 😉

  • Nog nieuws van de hoorzitting van vandaag? Ik spreek helaas geen Zweeds. Voor mij is Schwedenradio News hoogstens een raadspel

  • De rechtbank oordeelde zojuist voor voortzetting van de wederopbouw. Dus het is "zijn", althans voorlopig.

  • Hallo daar ...
    weet je hoe laat er een antwoord komt ... of zoiets?

Reacties zijn gesloten.