Saab 9-5 NG van Victor Muller

Het onderwerp Saab 9-5 NG laat het niet los en zal ons de komende dagen vergezellen. Omdat de laatste grote Saab ook steeds meer in het lezerspubliek is, op maandag meer hierover.

Saab 9-5 NG, ex Victor Muller
Saab 9-5 NG, ex Victor Muller

Als je een Saab met een speciale geschiedenis in je eigen garage wilt plaatsen, heb je nu de mogelijkheid. De Saab 9-5 NG, eigendom van voormalig Saab CEO Victor Muller, is of was te koop in Zweden. omdat mogelijkerwijs is hij al in nieuwe handen, maar dat is niet zeker, De Saab wordt sinds vrijdag geadverteerd op Blocket.se voor ongeveer € 29.000,00. Niet te veel, gezien het feit dat vergelijkbare voertuigen zonder deze speciale vorige eigendom van eigenaar veranderen tegen vergelijkbare prijzen.

De 9-5 is volledig uitgerust met het volledige prestatieprogramma voor herten, van prestatieverbetering tot interieur. Met de Saab VIN 00042 is de 2010 Aero een zeer vroeg model. Voor Victor Muller was de 9-5 zeker het duurste voertuig op zijn Vita. Want afgezien van de nog niet doorgemaakte problemen met de Zweedse autoriteiten, bleef de kern van dit avontuur niets.

De ex Victor Muller Saab 9-5, nu derdehands, staat te koop bij een dealer in de regio Malmö. Victor Muller-fans en Saab-verzamelaars die een speciaal stukje Saab-geschiedenis waarderen, moeten de telefoon pakken. De belangstelling voor de 9-5, als die nog beschikbaar is, zou groot moeten zijn.

16 gedachten over 'Saab 9-5 NG van Victor Muller"

 • blanco

  Een andere ex-Victor Muller-auto van het type 9-5 NG is voor zover ik weet in de Tsjechische Republiek. Hij werd geveild op een kvd-veiling.

 • blanco

  Was het nooit een donkerblauwe auto als een VM-auto?

  • blanco

   Nee, VM had altijd officieel de bovengenoemde 9-5II. Maar JAJ had de mooiere 9-5II voor mij, in donkerblauw. Misschien meen je dat.

   • blanco

    EDIT: Ik denk dat je gelijk hebt, in Mallorca had VM nog steeds een zwarte 9-5NG

 • blanco

  Wie hetzelfde koopt, krijgt 2 keer de SAAB-geschiedenis. Eens de auto zelf (wat een droom is) en eenmaal de vorige eigenaar.

  • blanco

   Het is verkocht, ging vrijdag erg snel. Wie komt er eerst ...

   • blanco

    Ik geloof graag dat hij geen trage verkoper was. Maar zo snel ..... respect. Had het ook graag willen nemen, maar mijn bankrekening accepteert het niet. Helaas zijn er naast auto's nog andere zaken die veel geld kosten.
    Maar omdat we het nu over het onderwerp hebben, zou Nevs misschien een Victor Muller-editie moeten brengen.

 • blanco

  Je moet de blog in Saab Blog 9- 5 N G hernoemen. Langzaam wordt het beschamend met de verheerlijking van de grote Insignia.

  DE GEHELE SAAB-GEMEENSCHAP IS HIER NIET VERTEGENWOORDIGD:

  • blanco

   Vrij onverdraagzaam. Misschien vind je SU leuk, nu beter dan BU voor het Beierse merk Übergleaufen. Wat is dit Insiginia-gebabbel? verdrietig

  • blanco

   Jammer, als je denkt van wel. In september hadden we uitgebreid Turbo X, Saab 9 4x, Saab 9 3 EV en Saab 9 5 OG en NG. Op het Youngtimer-blog een Saab 9-3 Viggen en Saab 99 Turbo rij-rapport, ook Saab 99 rallye. Dat is alles.

  • blanco

   Beschamende hier en nu optredende Opel-uitspraken!

   Ik ben altijd blij als de 9-5NG uit de buurt voorbijglijdt en ik heb niet het gevoel voor een Opel te zorgen ...
   Het is goed dat hier bijzondere voertuigen worden gemeld. Een geweldige 9000 CC werd in augustus "gered".

   Ik vind de variëteit aan modellen op beide blogpagina's geweldig en wie dit niet genoeg is, kan Tom zeker altijd een bijdrage sturen. Ik vraag me af hoe Tom deze ongelofelijk veel berichten samen krijgt.

  • blanco

   SAAB community? Zijn we hier in een sekte?

   Iedereen die niet het gevoel heeft dat ze vertegenwoordigd zijn, kan graag zijn eigen artikel bijdragen in plaats van dom porren.

   • blanco

    Nog een paar woorden om het onderwerp af te sluiten: elke lezer is welkom als ze graag verhalen en rapporten over het Saab-onderwerp willen bijdragen, alleen dat houdt de blog in leven. De 9-5 NG is momenteel een beetje in focus, net als de 9-4x is het het nieuwste Saab-model, wat het zo interessant maakt. Op dit moment komen de laatste leaseopbrengsten op de markt, het is de beste tijd om een ​​9-5 te kopen en de komende jaren een moderne Saab in het dagelijks leven te verplaatsen. Als je dat wil.
    Anderzijds besteed ik / wij aandacht aan een evenwichtige rapportage. Het blogteam werkt eraan om een ​​bijna vergeten Saab-serie uit de schaduw te halen en meer in de schijnwerpers te zetten. Het kost tijd en werk, maar we doen wat we kunnen ... 😉

 • blanco

  Ik kreeg het boek aan het einde van Saab, dat onlangs hier op de Blig stond. Zelfs als maar een klein deel van wat er is geschreven waar is, is Victor Muller teruggekeerd met volle zakken van zijn Saab-avontuur

  • blanco

   Ik zie het op dezelfde manier. Vic is een automan en daarom niet te vergelijken met Berggruen en dergelijke. Ik weet echter niets dat een meerprijs voor de auto zou rechtvaardigen, alleen omdat VM er kort mee heeft gereden. Ik denk dat hij eigenlijk liever met zijn A8 reed ...

Reacties zijn gesloten.