We zijn op zoek naar jou en je Saab!

De Saab Service Club en Saab Inside, het klantenmagazine van de Orio Germany GmbH, had samen met saabblog.net naar de lezerscompetitie geroepen. Wat nodig was, waren anekdotes over het cultmerk van Trollhättan.

Saab Inside - het Saab Magazine © 2014 saabblog.net
Saab Inside - het Saab-tijdschrift © 2014 saabblog.net

Voor de eerste plaats hebben we een gelimiteerde editie van Michael Maurers 9-3x Concept in zicht, verdere Saabige prijzen voor de volgende plaatsen.

Wat in onze brievenbussen landde, overtrof ver boven verwachting. Saab-verhalen die inzicht geven in de diepe en langdurige band van de Saab-coureur met hun merk. Saab is, ik weet het zeker weer, meer dan alleen een voertuig dat voor de deur staat. Saab is meestal een kwestie van het hart, wat in veel inzendingen merkbaar was.

Wat lezen we van de berichten? Veel lezers zijn Saab-bestuurders in de tweede generatie, dus het Saab-gen lijkt erfelijk te zijn. Een Saab is geen Saab, noch een regel die opnieuw uitkomt. Omdat er vaak ten minste twee Saabs in het gezin zijn, lijkt het aantal voertuigen van Trollhättan niet te zijn beperkt.

Het was echt moeilijk voor de jury om de beste bijdragen te bepalen. We zijn op zoek naar mooie Xnumx-verhalen over Saab en zullen de plaatsen 4 in de komende dagen hier op de blog plaatsen bij 4.

De eerste plaats, en dus het verzenden van de prijzen, zal worden aangekondigd met de verschijning van het volgende Saab Inside-magazine in de herfst. Tot die tijd bewaren we de naam van de winnaar en winnaar van Michael Maurer's prent achter slot en grendel. Er moet wat spanning zijn!

Het aankomende Saab Inside-magazine is alleen beschikbaar voor leden van de Saab Service Club. Registratie is - net als lidmaatschap - gratis. De enige vereiste is om een ​​Saab te hebben, ongeacht het bouwjaar.

Tekst en afbeeldingen: tom@saabblog.net