Saab toont vlag

Vandaag stond het juiste leven op de voorgrond, Saab en de blog moesten wachten. Wat gebeurde er in de tussentijd? In Trollhättan wacht de vakbond op nieuws van NEVS, we landen een fotogalerij en Saab toont zijn vlag.

Piloten wilden 2014 - Saab Image Gallery @2014 saabblog.net
Piloten wilden 2014 - Saab-fotogalerij @ 2014 saabblog.net

Nieuws van Nevs?

IF Metall verwacht nieuwe informatie over de huidige situatie in Trollhättan. Na verschillende pogingen slaagde de vakbond erin om een ​​groep op de fabriek op te zetten. De voorzitter van de "Klubben" is Stefan Larsson, die vandaag zijn eerste ontmoeting heeft (wat ook de laatste is voor de zomervakantie) met het NEVS-management en hoopt op een update van de situatie.

Hij beschrijft de basisstemming in de fabriek en onder de werknemers als positief op zijn site. De tijd zonder productie wordt gebruikt om het bestelsysteem en de processen in de productie te optimaliseren. Als nieuwe publiceerbare informatie afkomstig is van NEVS, dan zullen we erover schrijven.

Saab toont vlag!

Het afscheid van de griffioen is bezegeld, dat was duidelijk! Orio AB en die van hen Duitse dochter in Eschborn zijn nieuwe vlaggen geproduceerd voor Saab-partners. Zonder griffioen, maar met een consistent Saab-logo op de lengte, is de nieuwe Saab-vlag heel opvallend.

Het ontwerp is in grijstinten, ziet er cool uit en is tegelijkertijd nobel; de vlaggen zijn 3 of 4 meters lang. Nog steeds geen nieuwe Saab vlag blaast in Duitsland, de dealers kunnen pas sinds gisteren bestellen, de levering begint nu. Zodra de eerste nieuwe Saab-vlaggen in de wind draaien, komen er foto's.

Piloten wilden 2014 - fotogalerij

Ons Saab-evenement in Kiel was bijna een maand geleden - het eerste deel van de fotogalerij is online op saabmidsommar.de. Het tweede deel volgt de komende dagen, er zullen speciale foto's zijn waar je naar uitkijkt.

Inmiddels zijn de eerste e-mails binnen gekomen over wat we voor 2015 plannen. Hmm ... Markus en ik hebben een paar opties, maar we weten het nog niet zeker. Net als in Trollhättan is hier ook veel open. Zoals altijd zullen updates op de blog worden geplaatst.

Tekst en afbeeldingen: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'Saab toont vlag"

 • blanco

  Nou, de vlag is voor mij niet nummer 1. Er zijn belangrijkere dingen. Trollhättan heeft de afgelopen jaren nu genoeg pauzes gehad. Soms bestond het alleen uit verlengde bedrijfsvakanties. Het kost allemaal veel onnodige pengar. Nu telt alleen nog de resultaten - ach groeten uit het noorden

  • blanco

   Zo is het ! De vlaggen zijn momenteel een duidelijk "Ondergeschikte" externe presentatie. Wij SAABisten weten al waar onze goede SAAB-workshops te vinden zijn! En het is natuurlijk verheugend dat de levering van reserveonderdelen voor de bestaande voertuigen is verzekerd! Dat kalmeert je!
   Persoonlijk zou ik binnenkort GOOD News from Trollhättan willen zien!

Reacties zijn gesloten.