Een andere Saab 9-5 NG in de community

Een andere Saab 9-5 NG groeit in de gemeenschap. De Zweedse droomauto had een lage kilometerstand te koop in Saab centrum Dortmund.

Saab 9-5 NG door Josef Zabel
Saab 9-5 NG door Josef Zabel

De nieuwe eigenaar, niemand minder dan Saab-verzamelaar Josef Zabel, heeft familiebanden met Dortmund Saab Partner, en zo kwam er een andere Saab in zijn uitgebreide automotive-inventaris. De 9-5 NG, in prachtige kleuren "fjordblauw", Is nu de dagelijkse Saab en een stijlvolle, veilige auto, als het weer naar Hamburg naar de zetel van Triboron gaat. Omdat er zelfs Zabel, gepensioneerde in de levendige pensionering, met het feest.

Eerste foto's tonen de nieuwe acquisitie met rode cijfers. Interessanter dan de 9-5 is de hal op de foto's. Achter het grote rolluik is een deel van de Saab-collectie van Josef Zabel, waarover al veel rapporten zijn verschenen. Ik was een tijdje geleden ook een gast en kon op een middag door de hal kijken. Een fantastische speeltuin voor grote jongens met benzine in hun bloed! Of voor mensen met het Saab-virus in de gevorderde fase.

Een eerste blik op de voertuiginventarisatie is te vinden op de pagina van Josef Zabel gooien. Een gedetailleerd rapport over de unieke collectie, de kleine verhalen over de geschiedenis van de voertuigen, zal binnen een paar dagen op de blog verschijnen. Van het blogteam is een felicitatie aan de nieuwe Saab naar de Neder-Rijn!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeeldingen: josef zabel

5-gedachten ook "Een andere Saab 9-5 NG in de community"

  • De man heeft smaak! Ontbreekt alleen een Volvo 1800 ES! Anders is alles aanwezig: Porsche, NSU RO 80, Aston Martin enzovoort en natuurlijk veel SAAB!

  • Ja, ik ken hem al sinds 14 jaar! Altijd leuk, vriendelijk en nuchter. Ik heb al geholpen in TÜV-zaken en met succes. Zie hem op de oldtimer-ontmoeting met zijn Saab-vrienden, die allemaal in orde zijn. Helaas wordt hij beperkt door zijn slechte ziektes, maar het is een krachtman, en dat met zijn 67 Lenzen !!! Hij is echt onderweg, niet alleen in zijn voertuigen. Petje af.

  • Ja, dat past bij de 9-5 NG. Gefeliciteerd en altijd een goede SAAB-vlucht

  • Goede keuze, zowel op het voertuig als op het Saab-centrum. Ik kan de Dortmunder zelf zeer aanbevelen!

Reacties zijn gesloten.