Adele Neuhauser rijdt in Saab

Velen van ons kennen haar van de Weense plaats delict. Daar speelt ze als Bibi Fellner de altijd enigszins scheve collega van Moritz Eisner, die wordt gespeeld door Harald Krassnitzer. Bibi Fellner zwemt altijd tegen de stroming in, is altijd een beetje te emotioneel op de weg, blijft bij hun mening, wat nogal ongemakkelijk kan zijn.

Adele Neuhauser rijdt in Saab
Adele Neuhauser rijdt in Saab

Adele Neuhauser speelt Bibi Fellner met veel passie en grote geloofwaardigheid. De plaats delict uit Oostenrijk is graag maatschappijkritisch en belicht ook onderwerpen die we niet graag zien. Dat heeft gevolgen. Adele Neuhauser en Harald Krassnitzer werden 'geteld' met de plaats delict Grimme Award Riemen 2014.

Laten we het hebben over Adele Neuhauser en auto's! Volgens de scripts van de plaats delict heeft ze een zwak voor ongebruikelijke voertuigen. Tijdens de shoot rijdt ze door Wenen in een opvallende Pontiac, in de serie "Vier vrouwen en één dood'Ze heeft geen rijbewijs, wat haar er niet van weerhoudt iets met een motor te gebruiken om zich te verplaatsen.

Adele Neuhauser heeft natuurlijk het rijbewijs in het echt. Geslaagd voor de tweede poging op 19-jarige leeftijd ... en ze heeft een goede smaak bij het kiezen van een auto. Uw dagelijkse voertuig is net zo individueel als uw rollen.

Adele Neuhauser, ook bekend als Bibi Fellner, rijdt een Saab 9-5, die ze regelmatig host Autostaal vakkundig worden onderhouden in Wenen.

Auto Stahl, geautoriseerde partner van Orio AB, is trots op zijn prominente klant. Zo'n Saab schrijft de Saab-partner op de website, die ook ruige randen en een eigen karakter heeft. Sommigen zeggen dat hij onverwoestbaar is. Vergelijkbaar met de filmpersonages van Adele Neuhauser. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ze haar voertuig zo leuk vindt.

Ik had het niet beter kunnen uitdrukken.

Tekst: tom@saabblog.net

7 gedachten over 'Adele Neuhauser rijdt in Saab"

 • Wel en?
  Op één plaats delict is SAAB al slecht gemaakt, de enige keer dat een "commissaris" slecht sprak over zijn voertuig.
  Maar wat doet me jeuken als een beroemdheid een voertuig van mijn merk bestuurt, als ze ook urenlang in de garage zorgt met de zorg voor de geliefde Zweden?
  Of als we dat zijn, de fans.
  Handelen is sowieso geen werk!

  En om de bloeddruk te verlagen, nu een kleine uitgang * g *

 • Adele Neuhauser was lange tijd in het theater in Regensburg, enige tijd geleden zag ik je persoonlijk bij een lezing en was onder de indruk. Ze heeft ook een heel interessant levensverhaal dat niet altijd zo rooskleurig was. Elke Saab-bestuurder ondersteunt Saab op de een of andere manier op zijn eigen manier, of hij nu beroemd is of niet. Ik vind Saab en de meeste Saab-stuurprogramma's ook leuk - er is online wat informatie over beroemde Saab-stuurprogramma's. Leuk verhaaltje.

  Mooie groet!

  Matthias

 • Rijdt Stefan Raab er niet een!?

 • Alice Schwarzer rijdt ook in Saab. Er zijn een aantal dingen die je niet kunt kiezen ... :-)

 • In ieder geval zelfs sympathieker met het bovenstaande artikel

 • Wel rijdt ze een Saab privé. Nou, er waren veel beroemdheden die dat deden, waaronder Peter Ustinov en een 9000er. In een andere plaats delict uit Dortmund rijdt de hoofdpersoon een Saab 900 I Sedan in de respectievelijke aflevering.

 • Dat maakt haar nog sympathieker. Als dat nog werkt.

Reacties zijn gesloten.