Saab Inside Magazine - gedrukte editie

Enige tijd geleden vonden de voorzitters van de Saab-clubs en de auteurs van de Duitse Saab-blogs een verrassing in hun mailbox. Voor de eerste editie van "Saab Inside", het klantenmagazine van Orio Deutschland GmbH, was er een beperkte gedrukte editie.

Saab Inside, de exclusieve gedrukte editie. @ 2014 saabblog.net
Saab Inside, de exclusieve gedrukte editie. @ 2014 saabblog.net

Een verzamelobject niet te koop! De onverwachte post van Eschborn is meer dan een aardig gebaar. Het is een uitnodiging voor alle Saab-coureurs om deel te nemen en vorm te geven aan de komende editie.

Verslagen en foto's van meetings, ronde tafels en reizen zijn welkom. Natuurlijk ook de Saab-verhalen waar we altijd naar op zoek zijn. Er kunnen bijdragen worden geleverd aan de blog of aan Ilknur Gürel (soms: ilknur.guerel@orio.com) worden verzonden naar Orio Deutschland GmbH.

De komende editie van "Saab Inside", waar we al aan werken, is exclusief beschikbaar voor leden van de nieuwe Saab Service Club. Het abonnement is gratis, maar alleen geregistreerde lezers van de Saab Service Club ontvangen de nieuwe editie.

Nog geen lid van de Saab Service Club? De registratie is mogelijk voor alle Saab-bezitters in Duitsland en Oostenrijk. De enige vereiste: voor het lidmaatschap moet je een Saab hebben, ongeacht het jaar en welke serie.

Tekst en afbeelding: tom@saabblog.net

4 gedachten over 'Saab Inside Magazine - gedrukte editie"

  • Ik vind het leuk dat er nu een gedrukte editie is. Ik ben een zelfverklaarde internetprinter, ik kan gewoon niet langer documenten op het scherm lezen ... Ik heb de registratie al voltooid.

  • Waarom kunnen Saab-bestuurders uit Zwitserland niet registreren?

    • De Saab Service Club en Inside Saab zijn een initiatief van Orio Deutschland GmbH (niet de blog), die ook verantwoordelijk is voor de markt in Oostenrijk. Acties van de Service Club zijn afgestemd op Duitsland en Oostenrijk. Zwitserland heeft een eigen organisatie, Orio Schweiz AG, die zorgt voor de zorgen van Saab-chauffeurs. Als er een klantenmagazine of een serviceclub zou komen voor de Zwitserse fans, dan rapporteren we daarover.

  • Ah, en wanneer zijn we Zwitsers?

Reacties zijn gesloten.