Saab USB-stick en draagkoord

Oké, aan het eind van de dag en na een lange werkdag komt er iets uit onze fanshop. Nadat we een kleine editie van Saab 2014-9 USB-sticks hadden geproduceerd voor ons "Pilots wanted 5" -evenement in Kiel als een Saab-give-away, kwamen de vragen rechtstreeks van de Saab 9-3-pilotengroep.

USB-stick Saab 9-3 en Lanyard @2014 saabblog.net
USB-stick Saab 9-3 en Lanyard @2014 saabblog.net

Nou, gelijkheid moet zijn, dachten we! Daarom hebben we een 9-3-editie van de Saab USB-stick toegevoegd, die er iets anders uitziet dan de 9-5-versie. Beide USB-stickvarianten worden geleverd met de bijpassende lanyards - die voor de 9-3 is wit, die voor de 9-5 is zwart. De sticks hebben een zware metalen behuizing en voelen goed en waardevol aan. Een opzettelijk, merkbaar verschil met goedkope promotieartikelen en in lijn met de claim van Saab.

Als een klein detail aan de zijlijn is de leverancier van Saab USB-sticks gevestigd in Zweden, wat weliswaar meer toeval is, maar bij ons favoriete merk past.

Voor de eerste editie bieden we USB 2.0 en 8 GB opslagcapaciteit - genoeg ruimte voor veel Saab-foto's of muziek voor relaxte Saab-trips. Desgewenst kunnen in de toekomst meer varianten met meer opslagruimte mogelijk zijn.

De 9-3- en 9-5-vanglijnen kunnen ook afzonderlijk worden besteld, en net als de USB-sticks zijn ze nu verkrijgbaar in onze fanclub.

Tekst en afbeeldingen: tom@saabblog.net

6 gedachten over 'Saab USB-stick en draagkoord"

Reacties zijn gesloten.