Piloten wilden 2014 - update

De weersvoorspelling voor het komende weekend en voor onze Saab 9-5 NG-bijeenkomst in Kiel is goed. Temperaturen rond de 20-graden beloven prachtig Saab Turbo-weer. De afgelopen paar dagen zijn e-mails door Saab-fans herhaaldelijk naar mijn mailbox gestuurd, die een korte tijd in Kiel willen langskomen en daarom op zoek zijn naar een hotel.

Piloten wilden 2014 - het aftellen is begonnen. © 2014 saabblog.net
Piloten wilden 2014 - het aftellen is begonnen. @ 2014 saabblog.net

Vanwege het begin van het volgende weekend Kielweek 2014 veel hotels ter plaatse hebben de boekingsmogelijkheid via internet beperkt, reserveringen zijn bijna alleen telefonisch mogelijk. We kunnen de volgende hotels in Kiel aanbevelen, meestal zijn er gratis kamers. de Ghotel Gelegen op slechts 500 meter van de locatie, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als alternatief wordt dit aanbevolen Atlantic HotelDat Hotel Kieler Kaufmann en het Nordic Hotel Königstein. Voor elke smaak en elk budget moet er het juiste hotel zijn.

Met de plek op de komende Saab 9-5 NG-dagen in het noorden, het team van Triboron zijn. De Zweedse fabrikant van brandstofadditieven is een van de sponsors die de Saab-vergadering mogelijk heeft gemaakt. Op de triboron-stand legt de bemanning de voordelen van de Zweedse innovatie uit en bespreekt de producten met de Saab-piloten.

Ook de Orio AB, voorheen Saab Automobile Parts AB, en leverancier van Originele Saab-reserveonderdelen ondersteunt ons als sponsor zoals vorig jaar. Voor "Pilots wanted 2014" is er een Saab 9-5 NG-specifieke speciale campagne die niet alleen relevant zal zijn voor bezoekers van de Saab-bijeenkomst in Kiel, maar ook een positief verhaal zal zijn voor alle Saab 9-5 NG-eigenaren in Duitsland en Oostenrijk. Meer hierover en meer updates op dinsdag.

Tekst en afbeelding: tom@saabblog.net