We geven een Saab 9-3x-concept weg!

We geven een Saab 9-3x Concept weg door Michael Maurer. Niet het origineel, de studie is uniek en onverkoopbaar. Maar een even zeldzame druk, de Saab in beperkte editie tot de release van de uitgegeven Saab 9-3x.

Saab 9-3x Concept door Michael Maurer @ 2014 saabblog.net
Saab 9-3x Concept door Michael Maurer @ 2014 saabblog.net

Ondanks al onze onzelfzuchtigheid verwachten we echter iets terug van onze lezers.

In samenwerking met het klantenmagazine "Saab Inside" en de "Saab Service Club" van Orio Deutschland GmbH heeft de campagne "We zijn op zoek naar jou en je Saab". Er is veel vraag naar kleine anekdotes die Saab-chauffeurs hebben ervaren over het cultmerk van Trollhättan. De eerste verhalen zijn al in onze mailbox binnengekomen, maar wij zijn van mening: er is nog potentie voor meer!

Orio Deutschland GmbH schonk het afdrukken van het Saab 1-9x Concept als eerste prijs. Andere saabige-prijzen zijn ook afkomstig van de Duitse dochteronderneming van Orio AB. De print in het aluminium frame, een ontwerp van de voormalige Saab en huidige Porsche-designbaas Michael Maurer, kan niet worden gekocht en is alleen hier verkrijgbaar. Voor elke fan van het merk zou dat een reden moeten zijn om het toetsenbord op te pakken en ons hun persoonlijke Saab-anekdote te schrijven.

Saab-chauffeurs uit Duitsland en Oostenrijk die hun verhaal over het leven met het merk uit Trollhättan willen vertellen, kunnen uw inzending naar het redactieteam van "Saab Inside" (ilknur.guerel@orio.com) sturen of natuurlijk tegen 15 juni 2014 stuur ook naar de blog (saabinside@saabblog.net).

Naast de gebruikelijke contactgegevens en een of meer foto's zijn we geïnteresseerd in de volgende punten:

- Welk model rijd je momenteel?
- Hoeveel jaar heb je in een Saab gereden?
- Hoeveel Saabs heb je al gehad en welke modellen?

Alle lezers uit Duitsland en Oostenrijk worden uitgenodigd om deel te nemen, met uitzondering van medewerkers van Orio Deutschland GmbH en het blogteam.

Het meest interessante Saab-verhaal wordt zowel op de blog als in de volgende uitgave van Saab Inside gepubliceerd. Bovendien zijn de plaatsen 2 en 3 gepubliceerd op saabblog.net.

Tekst en afbeelding: tom@saabblog.net

6 gedachten over 'We geven een Saab 9-3x-concept weg!"

Reacties zijn gesloten.