Saab velgen actie en veercontrole

Goed nieuws voor onze lezers in Zwitserland! De nationale tak van Orio AB heeft een hele reeks acties voor de Saab-rijders samengesteld. Inclusief Saab velgen voor een speciale prijs en nog veel meer.

Saab lente-actie voor Zwitserland
Saab lente-actie voor Zwitserland

Om ervoor te zorgen dat onze voertuigen in vorm blijven, is er een voorjaarscontrole bij de Saab-servicepartner, die ook de mobiliteitsgarantie van Saab Assistance omvat. De garantie omvat onder meer een Europese pechservice XNUMX uur per dag, vervangende onderdelen indien nodig, of haalt het voertuig op in geval van pech.

Als het Saab embleem beschadigd is, wat helaas vaak het geval is, dan is er nu ook een eerlijk aanbod voor Zwitserse fans. Als het Saab-embleem moet worden vernieuwd, krijg je 50% korting op een nieuw Saab-bord bij de Griffin.

De lentetijd is ook wieltijd. Nieuwe velgen zorgen voor een frisse uitstraling, de Saab maakt nog meer vreugde.  Voor Saab-rijders in Zwitserland en Liechtenstein biedt Orio Switzerland AG originele Saab-velgen voor de 9-3 in 17 ″ en 18 ″ formaten tegen een speciale prijs. De campagne omvat modellen die het waard zijn aan te bevelen, zoals de Alu 90 "Turbine" die we zelf besturen op een van onze 9-3's.  Van de blog krijgt de Alu90 het predicaat lovenswaardig, zelfs NEVS levert de 9-3-eros op deze rand.

Nog meer vers Spring acties  zoals een lichttest met kortingsacties op de lampen, een SID-campagne voor Saab 9-5 OG en 9-3 I, kan aan Zwitserse zijde worden ontdekt.

Tekst: tom@saabblog.net

 

 

4 gedachten over 'Saab velgen actie en veercontrole"

  • Saab.at is helaas geschiedenis, heeft Saab AB beveiligd. Voor de toekomst is het logisch om nationale beurssites op te zetten op saabcars.com, net als de nationale kant http://saabcars.com/sv/ want Zweden bestaat al. Maar dat zijn slechts gissingen, niet meer.

  • Bedankt Tom. Heb je enig idee of er weer zoiets als Saab.at (Oostenrijk Homepage) zal zijn?

  • Hallo Klaus, Oostenrijk wordt verzorgd vanuit Orio Duitsland, zoals we zagen met de "Spring Shine" -campagne. Ik denk niet dat er in de nabije toekomst een onafhankelijke organisatie zal zijn zoals voorheen. Als Duitsland nieuwe auto's krijgt, krijgt Oostenrijk (vermoedelijk) ook nieuwe Saabs.

  • Hallo Tom.

    Weet u of er voor Oostenrijk iets anders gaat gebeuren in termen van Saab?

    Bedankt en vriendelijke groeten aan jou en alle Saab-fans.

Reacties zijn gesloten.