Saab 900 Monte Carlo en 9-4 x in "Ibiza Today"

Saabs zijn graag geboekte fotomotieven voor de gedrukte media. De Saab 9-4 x werd slechts in kleine aantallen geproduceerd en maar heel weinig voertuigen vonden hun weg naar Europa. De Saab 900 Monte Carlo Cabriolet is een klassieker geliefd en geliefd bij fans.

Saab 9-4x © 2014 Ibiza vandaag
Saab 9-4x © 2014 Ibiza vandaag

In het maartnummer kon je Saab 900 Monte Carlo en 9-4 x in "Ibiza vandaag" Vind. Als foto-objecten voor advies over het onderwerp Herinschrijving in Spanje, die we kunnen publiceren met toestemming van de uitgever. De uitgevers zijn erg Saab-affine, de 9-4 x en de 900 Monte Carlo Cabriolet zijn niet de enige voertuigen van het legendarische Zweedse merk in de familie.

Saab 900 Monte Carlo Cabriolet © 2014 Ibiza vandaag
Saab 900 Monte Carlo Cabriolet © 2014 Ibiza vandaag

De 9-4 x heeft een uitgesproken funfactor met zijn krachtige V6 en is nog steeds een statement van Zweeds design. Het hier getoonde voertuig is absoluut de enige Saab SUV op het eiland, misschien zelfs de enige in heel Spanje. Onvrijwillige exclusiviteit van het traditionele merk uit Trollhättan, dat de komende jaren weer zal veranderen.

Leef en werk op het zonnige eiland terwijl je in Saab rijdt - het leven kan heel mooi zijn. Voor ons, die in Duitsland werken, komt het vakantieseizoen in 2014 dichterbij. Als u vooruit wilt kijken, dan kan dat Webcam gebruik de uitgever van te voren voor een korte weercontrole.

Tekst: tom@saabblog.net

Foto's: Ibiza vandaag