Swedish Distribution Services wordt Orio Deutschland GmbH

Eerst Saab Automobile Parts AB, daarna Swedish Distribution Services. Nu is Orio Germany GmbH. De transformatie van de Saab After Sales Division heeft ook een nieuw stadium in Duitsland bereikt.

De Orio AB op de autobeurs Goeteborg, 2014
De Orio AB op de autobeurs Goeteborg, 2014

Sinds de 14. April, de voormalige dochteronderneming van reserveonderdelen van Saab Automobile AB in Eschborn Tower, heet Orio Deutschland GmbH. Als de eerste dochteronderneming buiten Zweden, heeft de Duitse vestiging zijn intrede gedaan Orio.com een aanwezigheid in de nationale taal ontvangen. De portal biedt onder andere online training en marketingtools voor de Saab Service Partners.

Voor ons staat de Saab-rijder nog steeds saabparts.com met de huidige acties als een bron van informatie. Zelfs na de naamsverandering is ons merk nauw met elkaar verbonden, en als aftersales-partner van NEVS zorgt Orio AB ook voor de nieuwe en toekomstige Saab-modellen.

Orio wil blijven groeien en verder uitbreiden. Naast reserveonderdelen voor het Saab-merk zullen binnenkort ook andere merken worden aangeboden.

Hier is het persbericht van Orio Deutschland GmbH:

Swedish Distribution Services Germany GmbH breidt dit uit
Aanbiedingsassortiment en hernoemd Orio Deutschland GmbH.

Met invoer van de 14. April 2014 werd de Zweedse distributie
Diensten Duitsland GmbH hernoemd. De nieuwe naam is Orio Deutschland GmbH. Tegelijk met de naamswijziging wordt het assortiment uitgebreid, evenals een nieuwe website op orio.com.

De naamswijziging is een logische stap na de naamswijziging van het moederbedrijf Orio AB - de voormalige Saab Automobile Parts AB - in november vorig jaar, dat verantwoordelijk was voor de levering van reserveonderdelen voor Saab-voertuigen sinds 1947.

Vandaag verkoopt het bedrijf Saab Original Reserveonderdelen in 60-landen, waarbij het Duitse filiaal ook de verantwoordelijkheid voor de Oostenrijkse markt deelt.

Orio zal de Saab-servicecentra, reparatiewerkplaatsen en eigenaars van Saab-voertuigen blijven voorzien van reserveonderdelen, betrouwbare service en expertise - en ook tijdens de afgelopen bijna zeventig jaar.

Orio Parts-logo
Orio Parts-logo

De nieuwe naam Orio is kort, bondig en gemakkelijk te onthouden - net als Saab. Gelijktijdig met de naamswijziging worden het nieuwe bedrijfslogo en de nieuwe website gelanceerd op orio.com in Duitsland. Met de naamswijziging in Orio wordt de ontwikkeling van extra bedrijfsgebieden geïnitieerd naast de vorige Saab-activiteiten. De jarenlange ervaring met Saab vormt de basis voor een wereldwijd succesvol onderdelenbedrijf met bewezen distributiestructuren, brede engineeringkennis en sterke innovatieve kracht.

Verkoop van reserveonderdelen, technologie en diensten
Voor andere automerken worden de eerste resultaten getoond en de eerste uitbreiding van het assortiment voor Duitsland en Oostenrijk vindt deze maand plaats.

"De mogelijkheid om binnen de Saab-kernactiviteiten verder te groeien en nieuwe, aanvullende zakelijke kansen te creëren, is een zeer opwindende taak. Ik ben ervan overtuigd dat de enorme investering, gekoppeld
Met de positieve vooruitzichten voor de toekomst vormen ze de basis voor een duurzaam, succesvol en innovatief onderdelen- en logistiekbedrijf, "zegt Jan-Philipp Schuhmacher, Managing Director van Orio Deutschland GmbH.

Bron / persbericht / Afbeeldingen: Orio Deutschland GmbH

4-gedachten ook "Swedish Distribution Services wordt Orio Deutschland GmbH"

  • Veel SAAB-bedrijven hebben nu ten minste twee SAAB's: een nieuwer model en een jong / oud-timer. Zou fijn zijn als Orio deze markt niet volledig uit het oog verliest. Eindelijk SAAB worden gereden voor een lange tijd (verplicht: biggrin :)

  • Alles klinkt heel redelijk. Mijn fSH zegt dat Orio in de toekomst ook Volvo-onderdelen en de nieuwe SAAB's zal verkopen.

  • Ik denk niet dat het Volvo zal zijn. In tegenstelling tot Saab hebben ze een redelijk dicht servicenetwerk in Duitsland. Integendeel, het zou logisch zijn om een ​​vergelijkbaar breed opgezet servicenetwerk als een aanvulling toe te voegen. Bijvoorbeeld Honda, dat niet op elke hoek synoniem is.

  • Juhu, het teken aan de linkerkant heeft voor veel plezier op kantoor gezorgd, bedankt!

Reacties zijn gesloten.