Saab Pilots wilden 2014 - registratie beëindigd

Hoewel onze 9-5 NG-bijeenkomst in Kiel pas in juni plaatsvindt, zijn alle roosterposities al veel eerder genomen dan verwacht.

Vier sportwagens in Kiel verzamelden zich
Vier sportwagens in Kiel verzamelden zich

Een omstandigheid die ons positief verraste, want een ontmoeting alleen voor de (voorlopig) laatste grote Saab limousines en stationwagons is al een zeer individuele zaak. De doelgroep is klein, bijna met de hand geplukt. De goed geboekte deelnemerslijst is opnieuw een duidelijke indicatie van de solidariteit van Saab-coureurs met hun merk.

Saab 9-5 NG sport- en limousines uit verschillende Europese landen ontmoeten elkaar op 13. en 14.06 in Kiel op grond van de Saab centrum. Alle geregistreerde deelnemers aan "Saab Pilots wanted 2014" kunnen nu al uitkijken naar een Saab-programma met een paar kleine verrassingen.

Fans die zich niet hebben aangemeld, zijn welkom bij de 14.06. Updates voor het Saab-evenement in Noord-Duitsland en de lijst met deelnemers worden binnen enkele dagen op onze evenementpagina gepubliceerd.

Tekst en afbeelding: tom@saabblog.net

 

8 gedachten over 'Saab Pilots wilden 2014 - registratie beëindigd"

 • Wens jullie allemaal veel plezier!
  Ik ben waarschijnlijk in het hoge noorden met mijn 95 NG, op bezoek in Trollhätten, met alle "Saab-cult-sites". Maar op 12.6 juni moet ik wel om terug te zijn in Basel, jammer.
  Veel groeten uit Zwitserland

 • Ik zou kunnen huilen als ik de foto zie. Ik ben meestal geen jaloers persoon - maar ik geef wel om de eigenaren van het 9-5 NG-sportpak 😀

  Ik wens alle deelnemers en bezoekers heel veel plezier tijdens het evenement. Helaas kan ik het niet bezoeken, anders zou het mijn eerste Saab-evenement zijn geweest.

 • Sommige voertuigen kunnen meerdere keren worden gevierd.

 • Veel plezier, plezier en zonneschijn in Kiel!

 • Het is zeker. We hebben 3 x 9000 in de hangar :-) ... Ik denk dat het Saab Festival 2015 in Trollhättan misschien de 9000 als thema zal hebben.

 • Hoewel ik geen 9-5 heb, maar ik hou ervan de dag van de bezoeker voorbij te gaan en naar de chique auto's te kijken.

  Voor modeljaar 1985 (na de zomervakantie 1984) was de 9000 klaar, levering 1985. Dus in de herfst is hij eigenlijk 30!
  Zou dat geen idee zijn voor volgend jaar?

 • Ik kijk er naar uit !! :-))

 • Wens dan alle deelnemers en bezoekers heel veel plezier !! We zijn zeker een geweldig evenement !!!

Reacties zijn gesloten.