Orio AB neemt Saab reserveonderdeeldistributie voor NEVS over

De schoorstenen roken zo langzaam en in Trollhättan lopen nieuwe voertuigen van de lijn. Zelfs als de Zweedse tanks bijna onverwoestbaar zijn en ons altijd goed beschermen, is een service en levering van reserveonderdelen nog steeds nodig.

Nationaal elektrisch voertuig Zweden
Nationaal elektrisch voertuig Zweden

Orio AB, voorheen Saab Automobile Parts AB, die tot nu toe onderdelen van onze Saab heeft geleverd tot en met het tijdperk van Spyker, zal nu ook de levering van reserveonderdelen voor de nieuwe voertuigen van NEVS overnemen.

Laten we eerlijk zijn ! Dit is geen verrassing, want de opzet met verkoop en het vriendelijke personeel staat deels nog op zijn plek en hoeft alleen nog maar te worden aangepast aan de "nieuwe" onderdelen. Maar toekomstige Saab-voertuigen zullen hun service en hun originele reserveonderdelen zoals voorheen van de traditionele Saab-partner ontvangen. Dit is heel goed nieuws voor Saab-rijders en voor onze dealers van vandaag!

Het originele artikel is beschikbaar op deze link.

Altijd een fijne rit!

Tekst en afbeelding: yves@saabblog.net