Saab 96-traditie in de etalage

Geen foto uit Zweden, geen Saab-foto uit de 60-jaren. Onze Duitse Saab-dealers houden de merkvlag met veel toewijding en overbruggen de wachttijd met enige creativiteit totdat nieuwe voertuigen uit Zweden naar ons toe rollen.

Saab-showcase
Saab-showcase

Waar komt deze foto vandaan? Zoals ik al zei, het komt niet uit Zweden en komt niet uit het verleden. De Saab 96, geflankeerd door Saab Mode, bevindt zich in het Rijnland. Het Saab Zentrum Bonn heeft een van zijn etalages opnieuw ingericht in een vintage ontwerp. De shirts zijn herkenbare Saab, de rokken met auto-motieven komen van een ontwerper met een hart voor passie voor de auto. Het zou kunnen zijn, zo wordt ons verteld, in de toekomst ook textielcreaties met vintage-motieven van Saab.

Saab-showcase met Saab 96
Saab-showcase met Saab 96

Passie voor Saab is er in verschillende vormen; er is geen limiet aan uw ideeën. In Bonn kunnen fans van Kunert Automobile AG, een langdurige Saab-partner, de merktraditie bewonderen in de etalage. Ik vind het goed en verfrissend anders!

Tekst: tom@saabblog.net

Foto's: Kunert Automobile AG, Bonn

 

4 gedachten over 'Saab 96-traditie in de etalage"

  • ... als we al ronddraaien met kleren ...

    Ik zou nog steeds graag een mooie marineblauwe baseballpet willen bij de HappyDriver (maar het zal waarschijnlijk niet "officieel" zijn).

  • Geweldig idee!
    De shirts met bijpassende rokken zijn heel goed gekleed 🙂! Zijn de bijpassende stropdassen / vliegen voor de mannen? Een echte blikvanger!

  • Goed idee …. 🙂

Reacties zijn gesloten.