SAAB 9-5 NG veerreiniging

Sommige lezers zijn onderweg naar de paasvakantie, anderen hebben gewoon een zonnig, ontspannen weekend voor de boeg. De mogelijkheid voor ons om voor de Saabs te zorgen. Wintervelgen naar beneden, zomerbanden op, dat is het motto.

Saab 9-5 NG Aero Turbo6
Saab 9-5 NG Aero Turbo6

In Neder- en Oberfranken, om preciezer te zijn in Bamberg, werd vandaag de 9-5 NG klaargemaakt voor de lente. Ralf Muckelbauer uit Saab centrum Bamberg Toen ik zijn 9-5 Aero Turbo 6 vandaag naar de zon bracht, nam ik de middag om onze 9-5 Linear Bio Power op te ruimen.

Beide voertuigen, Jet-Black en Arctic White, glanzen pas gepolijst. De Aero staat op Edge-velgen, de Linear kreeg de turbinevelgen voor de zomer. De 9-5 van Ralf Muckelbauer heeft het geweldige en zeer zeldzame panoramadak - geweldig! Ze zijn allebei geweldig en heel individueel en in ieder geval blikvangers. Welke je lekkerder vindt, zwart of wit, hangt af van je persoonlijke smaak. En - even een opmerking - de Turbo 6 van Bamberg is niet te koop, alle soorten verzoeken zijn zinloos.

Allen Saab-geïnfecteerde lezers een geweldig, zonnig weekend en veel plezier met de Saabs!

Tekst: tom@saabblog.net

18 gedachten over 'SAAB 9-5 NG veerreiniging"

 • Dat is precies hoe het is 😉

 • "De Turbo 6 van Bamberg is niet te koop, elk verzoek is zinloos"

  ... ik ga er sterk van uit dat de Linear BioPower ook niet te koop is 😉 ...

 • Vroeg ik hem (verzending via Hermes naar Lörrach - ik doe zelf de transfergrens; vooruitbetaling met creditcard) - maar hij zegt dat hij dat niet wil, want het is te riskant als ik niet van velgen houd ………………. hmmmm niet cool. Ik heb bijna geen ideeën meer - de man heeft geen risico en wil de rand behouden. Heeft iemand enig idee hoe ik dit ding kan krijgen zonder naar Frankfurt te rijden?

 • heb mijn 9-5 met de randvelgen, maar denk aan de Hirsch-velgen, moet je in Kiel zien als ik ze echt leuker vind!
  @Tom: Gefeliciteerd! ... Ik voelde me op dezelfde manier, de 9-5II moest zijn!

 • Hoe zeldzaam is het panoramische glazen dak, dwz hoeveel van de 9-5II zijn er mee besteld? Hier in Madison, Wisconsin is momenteel een grijs met de turbo4 BioPower-machine en een vergelijkbaar panoramisch dak te koop. Onder geconverteerde 50.000km, minder dan 20.000-dollars van de dealer.

 • Saab Service Frankfurt heeft wielvelgen en de rotor.

 • Is er nog een marginale ROTOR 18 ′ velg voor een 9-5 van de laatste generatie ??? Rapporteer alstublieft ...... ..

 • Vergeet ook niet om de ondervloer te behouden. Dit is erg belangrijk!

 • Leuk dat je er nu een hebt, het is gewoon een geweldige auto. Ik ben een stille bijdrager sinds 2010, heb mijn 12 / 2010 besteld en ik heb gewacht tot 03 / 2011 werd afgeleverd, was waarschijnlijk een van de laatste en ging toen rillend. Je blog heeft me geholpen om de eerste frustratie te overwinnen en ook enige zekerheid te krijgen over de situatie met betrekking tot reserveonderdelen.
  Bedankt voor je inzet!

 • Besteld in december, tot nu toe nog geen leverdatum: /

 • Ben ook een 9.5 NG-bezitter (sinds 2012) en heel trots op. Een prima auto hoewel helaas de stembesturing voor telefoon en navigatiesysteem teleurgesteld. Maar dit neemt niet de vreugde weg die ik elke dag heb als ik het juweel bestuur.

  Vandaag vond ik een briefje over de auto van een Saab-chauffeur die hem bedankte dat hij deze auto op straat had mogen zien. Dankzij de schrijver is het altijd leuk om “bondgenoten” te ontmoeten.

 • Bedankt, beste Wolfgang. Uw nieuwe Saab Cab brengt u veel rijplezier en is zeker een blikvanger!

 • Gefeliciteerd Tom voor de 9.5 en altijd een goede tijd.
  Zeer mooie auto, ik heb net mezelf een 9.3 convertible gekocht van 2000, omdat het waarschijnlijk niets zal zijn met een 9.5.
  Have a nice weekend!

 • Onze Saab-vloot is aan het begin van het jaar toegevoegd, dus heb ik het tussen de regels genoemd. De 9-5 NG moest 😉 zijn.

 • Moet beschikbaar zijn bij de Saab-partner.

 • Geweldige auto's! Er is ook iemand bij ons in de buurt, als hij langs komt, laat ik altijd alles vallen ... een echte blikvanger.
  Het gaat niet om “WILT HEBBEN”, maar gewoon om een ​​ontwerp dat er echt uitspringt - SAAB!

 • Heb ik iets niet opgemerkt of sinds wanneer noem je een 9-5 je eigen? 🙂 Fantastische auto's, mooie foto's. SAAB is prachtig.

 • Ik kijk al maanden naar een randrand voor mijn 9-5. Heeft iemand een hint?

Reacties zijn gesloten.