Saab 9-3 Aero-testrit mogelijk op meerdere locaties

Vanaf eind april, wanneer de eerste voertuigen al in de handen van de klant zijn, kunnen Saab geïnteresseerde partijen in Zweden niet alleen nieuwe Saab 9-3 Aero testen in Trollhättan.

Saab 9-3 Aero 2014 @ 2014 saabblog.net
Saab 9-3 Aero 2014 @ 2014 saabblog.net

Hoe nevs vandaag via persbericht aangekondigd, zal 20 nieuwe locaties tussen de provincie Norrland in het noorden en Skåne in het zuiden beschikbaar. Voor Saab is dit een nieuwe stap in de ontwikkeling van klantenrelaties op de Zweedse markt. De distributie zelf blijft exclusief via de aanwezigheid op het internet van NEVS verlopen, zoals Sales en Marketing Director Jonas Hernqvist vandaag bevestigde.

[Sam id = "18" code = "true"]

De verkoop loopt sinds 10. December 2014 via internet; De 2014 Saab 9-3 Aero kan alleen Zweedse burgers met een overeenkomstig "persoonlijk nummer" bestellen. De levering is af fabriek, de voertuigdienst wordt verzorgd door de vorige Saab-partners. De vraag in Zweden is tot nu toe terughoudend, wat ook te wijten is aan het feit dat proefritten alleen in Trollhättan mogelijk zijn, de winter geen tijd is om een ​​auto te kopen en tot nu toe is er geen reclame gemaakt voor de voertuigen.

Momenteel worden 6-voertuigen per dag gefabriceerd en zullen waarschijnlijk alleen met de première van Saab EV de kloksnelheid worden verhoogd. De eerste elektrische auto van Saab moet in Beijing worden getoond, maar vier weken voor de autoshow is er geen officiële aankondiging bekend.

De aangekondigde "update" voor 2014 wordt met spanning tegemoet gezien en er circuleert nog steeds zeer weinig informatie over de eerste elektrische auto van het merk. Het blijft spannend rond Saab - het ingetogen informatiebeleid beantwoordt geen open vragen.

Tekst en afbeelding: tom@saabblog.net

2-gedachten ook "Saab 9-3 Aero-testrit mogelijk op meerdere locaties"

  • Het geheim is contraproductief - besef je dat eindelijk? Ik ben bereid om te investeren in een nieuwe SAAB 9-3 III als die ooit verschijnt ... maar dat is de enige manier om te plannen ...

    • Hallo Steve. Heb helemaal gelijk. Ook ben ik een trotse Saab-eigenaar voor 30-jaren. Maar met zo'n bedrijfsfilosofie kun je geen goede zaken doen. Het ontwikkelt langzaam een ​​antisympathie voor Saab. Echt jammer.

Reacties zijn gesloten.