SAAB Blogger onderweg

Het saabblog.net-team is onderweg! Markeer met het vliegtuig, Yves met de trein, en ik kan de Saab besturen 🙂

Saab Blogger onderweg © 2014 saabblog.net
Saab Blogger onderweg © 2014 saabblog.net

Mark en Yves bezoeken de International Motor Show in Genève, omdat het langzaam een ​​blogtraditie wordt. Ze vangen de nieuwste trends en indrukken van de autowereld voor ons op. Jammer dat het weer een motorshow is zonder Saab. Misschien zien we ons Zweedse merk dan 2015 in Zwitserland?

Helaas mis ik dit jaar Genève, maar ik mag het artikel over het materiaal van Mark en Yves schrijven. Dat betekent Mark en de vraag rijst, hoe eerlijk dat is

Mijn afwezigheid heeft een reden en natuurlijk, zoals altijd, wanneer ik de vrijheid neem om met onze hobby Saab om te gaan. Waar ik de komende dagen mee te maken heb, is iets dat geïnteresseerde lezers te weten komen wanneer ik achterover leun achterover leun.

Tekst en afbeelding: tom@saabblog.net

 

3 gedachten over 'SAAB Blogger onderweg"

 • Dus ik ben weer veilig thuis 'geland'. Yves zou inmiddels thuis moeten zijn. Het was een geweldige dag!! Verslag en foto's volgen ...

 • Hallo Tom en alle andere Saabisten,
  Ik ben niet zo lang (eerste Saab 2006, 9 5 aero Hirsch perf.), Nu zeer trotse eigenaar van 3 hert (9 3 2.8 t., 9 3 2.0 t. Convertible en 9 5 NG 2.8 t. XWD) en een 96 V4 1969, die op dit moment een complete restauratie ondergaat. Ik gebruikte Lancia liefhebber en verzamelaar (als gevolg van technologie en turbo), maar er zijn er vandaag de dag niet meer slim.
  Ik wil graag voor het eerst bedanken voor de spannende blogs en voor je idealisme, op de berichten en informatie die ik altijd wacht als de verloskundige van het kind.
  Ik ben een beetje lui om te schrijven, maar ik denk dat ik soms iets kan bijdragen en mijn mosterd er in de toekomst van geval tot geval aan zal toevoegen.
  Groeten uit Zwitserland, Nico

 • Ik twijfel er niet aan wie beter rijdt ... ;-) Iedereen, een goede reis (altijd)!

Reacties zijn gesloten.