Saab nieuwe auto's voor Spanje?

Nog een kleine dosis speculatie voor het weekend! Gisteren ontving ik een e-mail uit Spanje in mijn mailbox. Op het Iberisch schiereiland zouden er vanaf de zomer weer nieuwe Saab-auto's kunnen zijn na meer dan drie jaar droogte.

Zijn er SAAB nieuwe auto's van de zomer in Spanje © 2014 saabblog.net
Zijn er SAAB nieuwe auto's van de zomer in Spanje © 2014 saabblog.net

Dat is tenminste wat schreef de "La Tribuna de Automocion"Met betrekking tot personen die niet genoemd zijn. Saab hoopt in de zomer met de 9-3 terug te kunnen keren naar de Spaanse markt. Dit klinkt allemaal een beetje speculatief, er zijn geen officiële bevestigingen.

Maar er is een heel duidelijke trend in het medialandschap. In Nederland, Noorwegen en nu ook in Spanje staat Saab weer op de agenda. Alle drie de landen waren tot het einde toe sterke markten voor het merk van Zuid-Zweden, en de terugkeer naar deze regio's lijkt logisch. Ook de Spaanse auto Bild sprong op dit verhaal, misschien zit er echt iets achter.

15 auto's per dag - of per week?

Het is ook onduidelijk hoeveel voertuigen er momenteel dagelijks van de productielijn in Trollhättan rollen. "Motoradictos" schrijft over 15 voertuigen per dag (15 unidades diarias), maar verwijst naar "La Tribuna de Automocion“Dat schrijft 15 voertuigen per week (15 coches a la semana). De

13 gedachten over 'Saab nieuwe auto's voor Spanje?"

 • Hallo mijn lieverds,
  Triboron drijfgas booster reinigt de motor en het brandstofsysteem en neemt actief deel aan het verbrandingsproces. De officiële Dosering bij elke tank is luid label 1: 1000 (bijv Ik winst zal 50 liter tanken, ik vul vóór 50ml Triboron a). Nu is elke auto anders, slijtage, vervuiling, brandstoftype, constructie en mogelijk tastbare problemen / defecten, vervuilde sensoren, enz. En het persoonlijke rijprofiel. Gemiddeld is de ervaring zegt, dat is de reden waarom het duurt zo 2-3 benzineladingen totdat het volledige effect van Triboron drijfgas booster voor voertuigen is gevestigd. De mondelinge aanbeveling om tweemaal het aantal Triboron in de eerste tankvulling te gebruiken, heeft een achtergrond die de reinigingsfase verkort en de gebruiker voelt onmiddellijk de voordelen. In het geval van Mark zou dat correct zijn geweest in zijn auto dan 136ml Triboron.
  Omdat Mark heeft om meer producten van Triboron testen op eenvoud, simpel gezegd, neemt u de eerste ne kleine fles (het is de manier waarop een 300ml fles!) En dan de 1 liter flessen met 1: 1000. De aanbeveling was ook specifiek ontworpen voor Mark (brandstofdiesel, Hirschtuning, dynamische rijstijl) en hij zou onmiddellijk iets moeten opmerken. Hij schreef ook dat mijn Saab niet meer als diesel klinkt. Dat heeft de test niet verstoord, maar zeker niet de langetermijntest. De rest draait nog steeds en de begrijpelijke gegevens zijn helemaal niet gepubliceerd, Mark heeft zojuist zijn test zo gepresenteerd.
  Basisregel: als je Triboron gewoon wilt proberen, volg dan de instructies voor gebruik en de ml-schaal op de fles!

  Wenst een leuke zondag
  Götz

 • Ik ben waarschijnlijk niet goed begonnen ... Mark schrijft: “De allereerste keer dat je de tank gebruikt, laat de tank bijna leeg lopen. Dan een volle fles van 250 ml TRIBORON bovenop. En vul nu zoals normaal. Nu, voor de volgende tankbeurt, gewoon 50 ml vullen met de praktische doseerset en dan normaal tanken. " Misschien legt Götz van Triboron ons dit uit met een korte opmerking op de blog.

 • Blueperformance heeft vandaag per e-mail aangekondigd dat hij niet zal deelnemen aan toekomstige discussies op de blog. Dit is het onderwerp van de tabel.

 • Deze media zeggen ook dat je in een maand een officiële info kunt verwachten, dus het is interessant om te horen wat de geruchtenmolen zegt, maar ik wacht liever op de officiële verklaring.

  En je hebt gelijk, helaas is Duitsland niet aantrekkelijk genoeg als een markt. Van de ene kant is het een grote markt, aan de andere kant zijn er behoorlijk wat geldkosten in Duitsland om weer voet aan de grond te krijgen.

 • Hallo Tom, ik voel me als Herbert, ik had ook graag meer willen weten over het onderwerp, vooral omdat ik de Götz-testfles nog in de kast heb en altijd op het startsignaal heb gewacht. Een opmerking (van Götz?) Was zoiets als "Leeg de tank en vul hem de eerste keer met 250 ml". Hoe ben je begonnen met je 9000?

  Zou jammer zijn als het niveau hier uitstrijkt !!

  Groeten van de kust en een fijn weekend
  Gerd

 • Begrijpen. Het is vreemd dat zo velen zich plotseling geroepen voelen om hun eerste opmerkingen te maken over het onderwerp Triboron ...

  Ik kijk uit naar uw beoordeling.

 • Heel goed! Dank je wel.

 • Hallo Tom. Is het niet mogelijk om blueperformance voor een blogbericht in het algemeen te blokkeren? Het is niet de eerste keer dat zulke dubbelzinnige opmerkingen van hem komen. Wij Saab-chauffeurs zijn onze eigen gemeenschap - vreemd - tolerant - staan ​​ook open voor het bespreken van andere merken - maar niet aanstootgevend.

  Persoonlijk zal ik Triboron uit Duitsland bestellen en testen in mijn 9-5 II TTiD. Omdat ik overtuigd ben.

  All the best

 • Helaas waren er opmerkingen van lezers die nog niets over Saab hebben geschreven, die geen ervaring hebben met Triboron en die nogal persoonlijk tegen een van de commentatoren hebben gehandeld. De opmerkingen waren voor moderatie en werden niet vrijgegeven. Om die reden is het onderwerp beëindigd.
  Verdere getuigenissen van Mark, die de langetermijntest leidt, zullen volgen. Maar zelfs daar zal ik ook elke verdere discussie over dit onderwerp beëindigen, die ongepast wordt uitgevoerd. Omdat ik noch de tijd noch het verlangen heb om in de toekomst een gemodereerd blog te moeten leiden en om mij opmerkingen onder de gordel te laten pushen. We hebben zoveel dingen zonder 3-jaren kunnen doen en ik hoop dat het blijft werken.

 • OT: Het is jammer dat de Triboron-discussie tot stilstand kwam op een punt waar er alleen enthousiaste ervaringsrapporten en volledig onervaren scepsis waren ...

  De lezers hier zijn volwassen en kunnen dit zelf regelen.

  Ik zou zijn geweest geïnteresseerd in hoe veel positieve rapporten ophopen, of helemaal niet nog een kritische opmerking van iemand vindt dat eigenlijk een beroep voor zijn kritiek op ervaring of, als het in deze tweedeling enthousiaste gebruikers met ervaring aan de ene kant en de groothandel afwijzing scepticus aan de andere kant overbrengen blijft.

  Dus de onzekerheid blijft in de kamer en ik weet niet of ik Triboron moet proberen of verlaten.

 • Ik zou niet geloven dat de media te veel hebben genoemd. Hier in Spanje zijn er veel "verhalen" met weinig achtergrond. Wat ik kan melden, en uit een redelijk betrouwbare bron, is dat het op dit moment nog niet mogelijk is om een ​​datum te geven waarop de leveringen van nieuwe voertuigen zullen beginnen. Het is waar dat de eerste markten die in Europa de voorkeur zouden hebben, Spanje, Italië, Engeland en Nederland zijn. Allemaal met een zeer sterke aanwezigheid van Saab, zoals ik al heb gemeld met betrekking tot Spanje. Sorry voor de Duitse fans, maar het ziet er echt naar uit dat ze nog wat langer zullen moeten wachten ...

  Allen Saab vrienden een ontspannend weekend!

 • Laten we afwachten! Maar dat klinkt goed! 😉

 • We kunnen dus snel kiezen waar we de nieuwe auto's importeren.

Reacties zijn gesloten.