Acties bij Saab Service Frankfurt & Skanimport

Aan het einde van de dag nog twee saabige biljetten. Saab Service Frankfurt biedt een beperkt aantal originele Saab-velgen voor een speciale prijs.

SAAB 9-5 NG Velg Alu 105
SAAB 9-5 NG Velg Alu 105

Gloednieuwe originele velgen worden uit voorraad aangeboden, die te koop zijn met 50% korting op de catalogusprijs. Deze omvatten 17 "en 18" velgen voor de 9-3 en velgen in het formaat van 18 "en 19" voor de nieuwe Saab 9-5 generatie. De volgende lente zal zeker komen, en nieuwe Saab-velgen zijn altijd het overwegen waard.

Skanimport biedt vervangende onderdelen zoals dynamo's, remklauwen, starters en nog meer voor onze voertuigen in een speciale promotie. Dit zijn onderdelen die zijn geüpgraded naar een nieuwe staat door herverwerking en die overeenkomen met de kwaliteit van een nieuw onderdeel.

De actie omvat onderdelen voor Saab 900, 9000, 9-3 en 9-5. Een geweldige actie voor prijsgevoelige chauffeurs, die onze voertuigen op weg helpen houden.

Tekst: tom@saabblog.net