SAAB Nieuws. Saab Academy online.

Gedurende enkele weken is het nieuwe Saab-trainingssysteem voor de partners online. De Saab Academy is een must-have voor alle erkende reparateurs en omvat het Saab-productassortiment tot en met modeljaar 2011.

Saab Academy online
Saab Academy online

Het nieuwe Duitse taalprogramma is erop gericht om de kwaliteit van onze serviceactiviteiten op een hoog niveau te houden. De huidige versie was op de Duitse dochter de Orio AB, voorheen Saab Automobile Parts AB, migreerde in Eschborn naar de Duitse taal. Het systeem, ik mocht het uitproberen, is heel duidelijk gestructureerd en een nuttig onderdeel om de service voor onze voertuigen te garanderen.

Momenteel eindigt de software in modeljaar 2011, evenals werkplaatshandleidingen en alle andere documentatie. Maar het Saab-verhaal gaat verder. Het werk aan de nieuwe documenten zal de komende dagen in Zweden beginnen. Er worden voertuigdocumentatie en servicedocumenten voor de nieuwe voertuigen gemaakt. Waarschijnlijk voor het modeljaar 2015, en zo rijst een interessante vraag waarop ik (tot dusverre) geen antwoord heb: in welke talen wordt de boordliteratuur gemaakt? Zweeds, Chinees …… Duits?

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

 

8 gedachten over 'SAAB Nieuws. Saab Academy online."

 • Ik meld me aan om er weer te zijn om te kijken. Eerlijk gezegd, was het gewoon overvol met de google vertaler?
  "The SAAB Academy", "Saab-materiaal om te downloaden", enz. Enz. Ongeëvenaard: kwaliteit ziet er anders uit.
  Mijn aanbod is beschikbaar!

 • blanco

  Verplicht programma ?! Dus met alle respect, met de zogenaamde geautoriseerde dealers heeft sinds 2011 niemand gesproken, toch? Dat zal niet gratis zijn ???
  U kunt om zoiets vragen als de handelaar weet hoe het moet. Mijn dealer is geweldig (inclusief workshop). Waarom zou hij van tevoren gaan? We betalen niet voordat de auto in de tuin geparkeerd staat. De aanpak is natuurlijk anders ok.

  • blanco

   Dat is onzin. Contracten, doelovereenkomsten en klantmailings kunnen niet in stilte worden georganiseerd. Het programma is open en gratis voor alle partners.

 • blanco

  Goed gedaan in Escborn! Hopelijk heb je binnenkort de mogelijkheid om nieuwe auto's te verkopen!

 • blanco

  Hiervoor moeten sommige bedrijven eerst een bepaald niveau bereiken. Vooral de servicepartner in C. kan volledig worden vergeten.

  • blanco

   C zoals Chemnitz?

   • blanco

    Je weet waar ik vandaan kom. Had me al gewaarschuwd. Dresden ligt niet om de hoek, maar zeker de betere keuze. Ps: aarzel niet om me te contacteren over het vertrek in april.

    • blanco

     😉 Ik zeg!
     Je hebt mail!

Reacties zijn gesloten.