SAAB-nieuws. "... zolang je in een Saab rijdt".

Uit Zwitserland - opgenomen door Oliver bij Saab Partner Lerch AG in Rothrist-Aarau - deze foto bereikt ons. Het is de huidige reclamebanner van de Zwitserse vestiging de Orio AB, voorheen Saab Automobile Parts AB.

Saab Service in Zwitserland
Saab Service in Zwitserland

De slogan erop zegt alles of moet ik iets beloven? "S.met 1947. En zolang u een Saab rijdt ". En zoals we weten, kan dat heel lang duren. Omdat onze auto's robuust en duurzaam zijn. Zelfs als Saab is begonnen met de productie van nieuwe voertuigen onder NEVS en het 9-3-sportpak dit jaar (eindelijk) zijn comeback zal maken, zijn we afhankelijk van een goed functionerende levering van reserveonderdelen van Orio AB in Nyköping.

En we moeten onze toegewijde Händler..die zijn tot nu toe stak en hopelijk zal binnenkort het licht zien aan het eind van de tunnel in de vorm van beschikbare auto's. Ik hou van de slogan en de Saabi-banner. En ja, ik neem de belofte letterlijk!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: Oliver voor saabblog.net

11 gedachten over 'SAAB-nieuws. "... zolang je in een Saab rijdt"."

 • blanco

  Hoeveel kilometer?

 • blanco

  Altijd de Zwitser 😉 ... Ziet er goed uit!

 • blanco

  Ja, die uniek is voor ons in Zwitserland en in de Saab Servciepartner die zulke banners besteld. Er zijn de banners, zelfs in 3 maten en voor Zwitserland, uiteraard, met de tekst in het Duits of Frans. Lg Orio Switzerland AG

  • blanco

   Eergisteren was er niets te zien bij Garage Millet in Crissier / Lausanne

 • blanco

  Eindelijk iets nieuws en schijnbaar op de achtergrond nog alles goed opgezet SAAB. Dit alles mist van mijn vriend 🙁 Er wordt verondersteld dat er geen nieuwe SAAB-vlaggen of andere merchandising in Zweden zijn om door de dealers te kopen.

 • blanco

  Saab-partner Lerch.?
  Wijs wie is nog steeds een Saab?
  Bevrijd minder leerlingen om de juiste baan te vinden.
  De mening van een Zwitser dichtbij….

  • blanco

   We kunnen het alleen maar eens zijn met Andy Ackle. Deze garage is een cath …… e!
   Is te snel gegroeid en heeft te veel kantoorpersoneel + te veel verschillende merken. De baas zou in principe oké zijn - maar is meestal in Aarau en niet in Rothrist. Blijkbaar is er geen controle. Helaas heeft deze garage nooit een probleem direct kunnen oplossen.
   Het is jammer - maar we hebben nu een andere, kleinere maar betere SAAB-garage gevonden en hebben sindsdien absoluut geen problemen gehad.
   Met vriendelijke groeten uit Zwitserland

 • blanco

  Heel goed, ik hoop dat ik lang in onze Saabs kan rijden en reken op mijn dealer en Orio.

 • blanco

  Dat klinkt goed! Ik hoop dat je de oude mooie dozen niet vergeet ... mijn "dikke" heeft nog veel nodig! 🙂

 • blanco

  Heel Saabig 😉 Ik heb nog nooit in D. gezien Is dit alleen beschikbaar voor Zwitserland?

Reacties zijn gesloten.