Intern blog. De parkeerschijf "I love Saab".

2014 wordt ook gek met onze gekke Saab-ideeën. We gebruikten de "vrije tijd" tussen de jaren en voltooiden de gelimiteerde editie van onze "I love Saab" parkeerschijven. Toegegeven, een enigszins gek idee en een product dat niemand echt nodig heeft. Maar het is leuk en dat is waar het om gaat.

Ik ben dol op Saab parkeerschijf in 9-3
Ik ben dol op Saab parkeerschijf in 9-3

De ene kant van de parkeerschijf valt op met de Zweedse eland en is bedrukt met het hart van "I love Saab". De andere kant is een normale parkeerschijf, zoals wettelijk vereist. Natuurlijk, en dit is typisch Saab, heeft de parkeerschijf ook een multifunctioneel voordeel.

Alles, behalve gewoonlijk. Onze liefde voor Saab parkerschijven
Alles, behalve gewoonlijk. Onze liefde voor Saab parkerschijven

Omdat het ruimte biedt voor het toelaten van parkmunten en de geïntegreerde gordelsnijder levens kan redden in geval van nood. Misschien niet zo gek, ons nieuwe product. De schijf "I love Saab" is nu verkrijgbaar in onze fanclub.

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeeldingen: saabblog.net

4-gedachten ook "Intern blog. De parkeerschijf "I love Saab"."

  • Erg leuk idee om ook de Saab-rage te tonen.
    Gebruik niet alleen als een parkeerschijf, is waarschijnlijk niet synoniem, omdat er geen tijdindicator is. En ook niet toegestaan, wg. Kleur, maat, etc. die altijd goed is gedefinieerd in Duitsland. De gehaktballen begrijpen ook geen plezier. Plaats er dus een toegestane parkeerschijf naast en gebruik het losgeld voor de winkelwagentjes ...

    • Ga door, je moet gewoon het glas omdraaien, dan heb je de wettelijk voorgeschreven blauwe kant ... Maar stop niet met "I Love Saab" meer ...

  • Toegegeven, wie kan lezen en doorgaan met lezen heeft duidelijk het voordeel! ; _)

  • Zeer leuk idee, gebruik mijn met de trol constant, maar zal dit ook niet bestellen. Maar zelden lachte het over de eerste opmerking van Coopereins.

Reacties zijn gesloten.