SAAB-datums. Saab ontmoet Beierse Woud 2013.

Eigenlijk moet ik niet meer voor Saab bijeenkomst in het Beierse Woud, die plaatsvindt dit weekend te schrijven. Volgens Matthias Ketterl de capaciteiten zijn volgeboekt, en de dag kunnen bezoekers op zaterdag vanaf 15: 30 gebeuren. Zelfs het restaurant werkt tijdens deze 3 Saab dag op de limiet. Een ander bewijs van hoe leven is het Zweedse cultmerk!

Saab ontmoet Beierse Woud 2013. De 9-5 van Wolfgang ...
Saab ontmoet Beierse Woud 2013. De 9-5 van Wolfgang ...

Een groot succes. Voor het merk en natuurlijk voor Matthias, de organisator. We kunnen alleen maar raden hoeveel werk er is in het evenement. Alle Saab-fans die hun deelname hebben geboekt, kunnen een kleurrijk programma verwachten. Saab-rallylegende Simo Lampinen zal ter plaatse zijn en er zijn veel, veel interessante evenementen op de site.

Een leuk Saab-weekend voor alle deelnemers, met leuke fans en goede gesprekken!

Tekst: tom@saabblog.net