SAAB Nieuws. Saab op de Nordi Car Classic.

Het seizoen loopt ten einde, maar het is er nog niet! Dit weekend vindt de Saab-meeting plaats in het Beierse Woud en in het laatste weekend van oktober gaat de Nordi Car Classic van start in de Elbmarschhallen in Horst bij Elmshorn. En - natuurlijk - het cultmerk van Trollhättan is er! Saab zal dit jaar een grote Zweedse stand hebben, samen met zijn zustermerk Volvo.

Nordi Car Classic 2013
Nordi Car Classic 2013

De Saab-stand zal worden georganiseerd op de Nordi Car Classic van onze Hamburg Saab-vrienden. De voorbereidingen zijn in volle gang en op zijn minst op een van de twee dagen van de beurs zal het Saabblog-team aanwezig zijn.

Wat is er te zien? Een tentoonstelling van Saab 96, Saab 99, Saab 90 en Saab 900 in verschillende, interessante varianten is gepland. Meer details over de voertuigen zullen volgen, en ja, fans van het Zweedse merk zullen een grote verrassing op hen wachten. Wat erachter schuilgaat ... we zullen het binnenkort onthullen. Het wordt een kleine première, maar er is nog wat geduld nodig.

Uiteraard kijken de exposanten uit naar vele bezoekers en veel praatjes over het cultmerk! We zullen meer praten over de Nordi Car Classic en de voorbereidingen in de komende dagen. Maar nu al is het duidelijk dat een bezoek aan de Elbmarschhallen de moeite waard is!

Tekst: tom@saabblog.net