SAAB druk op. Saab komt terug in de motorsport van de auto.

Saab is eindelijk in de auto-motorsport beland. Ze had een gesprek met de nieuwe executive vice-president Mattias Bergman. Deze lijkt zijn belofte waar te maken en brengt, zoals aangekondigd, het leven wat meer leven in. Saab staat op het punt een comeback te maken en Saab zal een elektrische auto meenemen, dus de korte tekst.

Saab comeback in de AMS
Saab comeback in de AMS

Niets wat we niet al weten, maar de Auto Motor Sport is een gevestigd tijdschrift en het is fijn dat het merk kennis neemt van wat er in het Noorden gebeurt.

Het verhaal met de "oude 9-3" is leuk. Een onderwerp dat onvermijdelijk ook de AMS ter sprake brengt. Op de vraag welke kansen je wilt met zo'n oud model, antwoordt Bergman met enige charme. De belangrijkste markt voor NEVS is China, waar de Saab 9-3 nog niet is vertegenwoordigd. Het is dus een compleet nieuw product voor China. Een goede tegenaanval. Ik vind het leuk.

Het volledige artikel, dat vrij compact is, kan online worden bekeken op Auto-Motor-Sport lezen.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "SAAB druk op. Saab komt terug in de motorsport van de auto."

  • Ook in de huidige ADAC-motorwereld is sprake van een vermelding in de zin van "diegene waarvan men denkt dat doden langer leven"

Reacties zijn gesloten.