SAAB-gemeenschap. Inzamelingsactie voor het SAAB Museum - 2013.

SAAB Talk !! Het maakt niet uit of we tijdens een van de vele vele bijeenkomsten waar we zijn geweest, met welke FSH je ook praat. Kort na de gebruikelijke vragen zoals hoe en wanneer je naar SAAB kwam en wat de toekomst is voor ons lankmoedige automerk, praat je vaak over Trollhättan en het SAAB-museum.

SAAB Talk ...
SAAB Praat met de grote jongens ...

Dus nogmaals op het voorlaatste weekend in de hars exit met 12 voertuigen. Beginnend met een SAAB 96 in een werkelijk uitgesproken topconditie, over een liefdevol gerestaureerde 99 of een 9000 tot meerdere 9-3 van de meest verschillende uitrustingsvarianten en bouwjaren. Hoe verschillend de voertuigen ook zijn, zo verschillend zijn hun eigenaren, we maken ons allemaal zorgen over de erfenis van SAAB - het Bilmuseum op Åkerssjövägen 18 in Trollhättan.

 

SAAB Praat met de kleintjes
SAAB Praat met de kleintjes ...

 

We hadden vorig jaar een geweldige inzamelingsactie georganiseerd. In relatief korte tijd kwamen 17.000 SEK bij elkaar. We hadden allebei over de donaties - Sammlung en natuurlijk ook over hun overgave  gedetailleerd gerapporteerd.

Ook dit jaar hebben we weer een fondsenwerver gepland. Een peiling hier op de blog resulteerde in een overweldigende goedkeuring van onze lezers. 292-stemmen staken 81% uit voor hernieuwde ondersteuning van het museum. Eigenlijk werd ons bezoek aan Zweden eind september aangekondigd. Vanwege de huidige ontwikkelingen en informatie hebben we deze datum echter uitgesteld. In de nabije toekomst zullen we de donatieknop opnieuw activeren. Deze keer is het mogelijk om het museum wat langer te ondersteunen. Binnenkort meer informatie.

Tekst: mark@saabblog.net

 

 

2 gedachten over 'SAAB-gemeenschap. Inzamelingsactie voor het SAAB Museum - 2013."

  • blanco

    Poeh, leuk dat mijn “belangrijkste” lezing terug is!
    Gisteren en eergisteren zat ik al heel stekelig zonder! 😉

  • blanco

    Vreemd, na het oproepen van de blog, komen de laatste berichten niet meer naar mij toe - bijvoorbeeld over de poging tot Chinese SAAB-replica van BAIC !?

    Als dit rapport om welke reden dan ook verloren zou gaan, zou het niet zo erg zijn - de BAIC-voertuigen zouden hier sowieso niet zo gedetailleerd moeten worden gepresenteerd in de SAAB-blog (ze zouden zo vriendelijk moeten zijn om hun eigen advertenties in Duitsland te maken).

Reacties zijn gesloten.