SAAB Community: verlaat de Harz op 21.July 2013!

Het besturen van SAAB is altijd iets speciaals !! Sterker nog, in een grotere gemeenschap. Dit weekend is het weer tijd. SAAB-rijders rond de Harz ontmoeten elkaar voor een gezamenlijke excursie op zondagochtend.

Deelnemers van de laatste SAAB-afslag in de Harz
Deelnemers van de laatste SAAB-afslag in de Harz

We ontmoeten elkaar in 10.00 Bad Harzburg grote parkeerplaats aan de B4 tegenover Hotel Seela, Vanaf daar beginnen we richting Harz. De tour gaat over 50-60 km lang. Organisator Patrick vom SAAB Autohaus Stephan in Vienenburg  hoopt op mooi weer en veel deelnemers.

Nou, als ik naar de huidige voorspelling voor zondag kijk, dan is het weer goed. Nu hopen we alleen op zoveel mogelijk deelnemers.

Dus dan tot zondag. We kijken uit naar een comfortabele rit, veel SAAB-gesprekken en geweldige foto's !!

 

mark@saabblog.net