Blog intern, terug aan de balie.

De stem is eindelijk terug, ook al klinkt hij nog steeds een beetje - laten we zeggen - rokerig! Terug in het echte leven en terug naar een overvol bureau. Wanneer de meest urgente dingen zijn opgehelderd, gaat de Saab-blog verder. We hebben niet veel gemist, want de Zweden trekken op nationale feestdagen en prinsessenbruiloften richting Midsommar en dus de feestdagen in.

Saab 9-5 II-taxi in spitsuurverkeer Eschborn
Saab 9-5 II-taxi in spitsuurverkeer Eschborn

Gedurende zes weken zal het (vermoedelijk) stil zijn rond Saab, tenzij een Saab-verhaal het media-zomerhol in Zweden moet vullen, net als vorig jaar. Vanuit het Saab-geboorteland zelf valt er veel te melden, veel is positief, maar niet alles. Voordat we morgen naar het noorden kijken, zijn hier enkele foto's uit de regio.

Saab 9-5 II taxi
Saab 9-5 II taxi

Dat hebben we ruim een ​​jaar geleden voor het eerst gedaan Saab-taxi in Eschborn gezien. Een 9-5 II Aero maakt zijn rondes daar en wordt, ondanks alle geruchten, niet gesponsord door de Duitse tak van Saab Parts AB, Een vriend, hij werkt al vele jaren voor ons cultmerk, heeft de taxi onderweg naar zijn Eschborn-werkplek gefotografeerd in de spits. De Saab is nog steeds in gebruik en het zou interessant zijn om te weten hoeveel kilometers er op de meter zijn.

De enige vraag is hoe positief gekke Saab-fans zijn. Saab-chauffeur fotografeert een Saab-taxi op weg naar zijn werk. Dit is geest! Dat zou zeker niet gebeuren met Mercedes-rijders ... 😉

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeeldingen: saabblog.net

10 gedachten over 'Blog intern, terug aan de balie."

 • blanco

  Hallo! Wat fijn dat je weer op de been bent! De stem komt goed ... Ik kijk uit naar de nieuwe rapporten! Deze zijn verslavend ... maar aangenaam en zonder bijwerkingen! En als ik in Eschborn ben, rijd ik een taxi! Welke is duidelijk ... De zomer is eindelijk hier! Zonnige (warme) groeten uit het noorden!

 • blanco

  Hi Tom,

  Ik ben blij dat het hier weer doorgaat! Maar doe het rustig aan!

 • blanco

  Er is toch een niet zo ingewikkelde manier om daadwerkelijk in contact te komen met de chauffeur of eigenaar van de taxi: stop bij taxistandplaatsen en vraag het aan collega's, bel een paar bedrijven in een cirkel, ... het is in / rond Frankfurt Het is gebruikelijk om de taxi's om zonder reclame rond te rijden, of kan dit meer gezien worden als een teken van "ik kan het me veroorloven om mijn auto zonder stickers te laten"?
  Mercedes-rijders zouden dan elke dag de geheugenkaart van nieuwe foto's en de bumper van nieuwe krassen moeten bevrijden, omdat ze alleen op taxi's worden gefixeerd. Maar ook dat wordt al snel saai - in tegenstelling tot bovenstaand voorbeeld.

 • blanco

  Het antwoord op de vraag: hoe lang gaat de 9-5II mee? De Porsche Panamera, die al een tijdje in Ffm rondrijdt, heeft zeer korte uitvaltijden 🙂 - Geweldig dat Tom weer aan het herstellen is!

 • blanco

  Ik had al ontwenningsverschijnselen! Welkom terug!

 • blanco

  Welkom bij de receptie Tom! Ik hoop dat het ingehouden werk snel wordt afgerond, ten voordele van de Saab-gemeenschap! :-)))

 • blanco

  ... het is tenslotte "gezonder" dan een advertentie voor welk merk sigaretten dan ook ...

 • blanco

  Mercedes-rijders zijn veel te afgeleid - een assistent blijft piepen, rinkelen en knipperen. Haal een E-Klasse in en let goed op (dat wil zeggen, meer dan in het wegverkeer in ieder geval) - dan zie je hem in de achteruitkijkspiegel als hij knippert, waarschijnlijk een dodehoekassistent die de aandacht op zichzelf vestigt.

  Maar aan de zijlijn ... zou er geen mooiere achtergrond kunnen zijn voor zo'n foto dan een advertentie voor een etablissement voor mannen? 😉

  • blanco

   Trouwens, helemaal vergeten ... leuk om je weer op je voeten (of aan het toetsenbord) te zien. En rokerige stemmen zijn erg populair bij vrouwen 😀

  • blanco

   Dat deze opmerking bij de achtergrond moest komen was al duidelijk, maar zo snel ... Hmm. Ik wilde retoucheren, maar dat is waar Rhein-Main-Life.

Reacties zijn gesloten.