SAAB Festival Trollhättan. Online programmeren.

In minder dan drie dagen start het Saab-festival in Zweden. In Kiel werden vandaag de laatste details opgehelderd en in Frankfurt waren de laatste dozen vol. Omdat een dag eerder, op donderdag vanaf de 15.00-klok, onze tour begint van Kiel naar Trollhättan met een bijeenkomst op het terrein van Saab Service Kiel, En sommige fans schroeven (misschien) op hun Saab.

Saab 99. Klaar voor het Saab-festival 2013
Saab 99. Klaar voor het Saab-festival 2013

De bijeenkomst is het eerste grote Saab-evenement in Trollhättan in drie jaar tijd en alle belangrijke instellingen uit de Saab-wereld zijn aan boord. De Zweedse clubs, het Saab Museum, ANA, Innovatum, Saab Parts AB en Friends of Saabsunited ondersteunen het festival.

Het festivalprogramma is gisteren in Zweden online gegaan. De organisatoren hebben een interessant programma bedacht en NEVS is natuurlijk ook aan boord. Naast de gebruikelijke onderdelenverkoop zijn er nog andere interessante punten. Een festivalrally rond Trollhättan, een prestatietest in de Saab-fabriek. En op zondag om 11.00:11.15 uur is er een verrassing (?). Kort daarna, om XNUMX:XNUMX uur, geeft Mattias Bergman van NEVS een lezing met de interessante titel “NEVS - Our future”. Klinkt goed en spannend. Als je daar wilt zijn, moet je er op tijd bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt.

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: Götz voor saabblog.net

3 gedachten over 'SAAB Festival Trollhättan. Online programmeren."

  • Op Flickr (zoek naar Saab) zie je nu ook de eerste foto's. Zie B 9-5-II SC uit allerlei landen. Groeten uit Trentino, je kunt Saabs nog steeds zien (9-3)

  • Vandaag, op 30.05.2013 mei XNUMX begint de reis via Kiel naar Trollhättan! Ik wens alle SAABians een goede reis, leuke contacten en veelbewogen uren in Zweden! Wistfulness komt naar boven, kan er niet zijn ... Ik kijk uit naar spannende rapporten van de SAAB-wereld! Goede NEVS alsjeblieft !!!

Reacties zijn gesloten.