SAAB-festival Trollhattan. Het aftellen is begonnen.

In exact één week van 15: 00 kijken hoe de Saab-fans elkaar ontmoeten in Kiel bij autodealer Lafrentz om samen te beginnen in de richting van Zweden. Het aftellen is begonnen en terwijl er nog steeds veel aandacht wordt besteed aan details in Kiel, zijn we hier bijna in het groen in Frankfurt. De individuele rallyplaten voor de deelnemers en de Saab-rallybekers zijn nu klaar.

Saab Tour Kiel Trollhattan. Saab-kop, rallyplaat, naamplaatje.
Saab Tour Kiel Trollhattan. Saab-kop, rallyplaat, naamplaatje.

Voor elke deelnemer die geregistreerd is tot de uiterste registratiedatum, is er een bijpassend naamplaatje, met Saab-logo en Saab Lanyard. Gisteren was ik kort in Eschborn aan de Duitse tak van de Saab Parts AB, die het evenement actief ondersteunt. Er waren andere mooie, satanische details voor het welkomstpakket, dat nu perfect is. Wat we precies erin gestopt hebben, leren de fans in Kiel.

In de tussentijd lijkt het dat onze kleine tussenstop op weg naar het Saab-festival in Trollhättan niet meer zo klein blijft. In de spreekwoordelijke laatste seconde hebben meer voertuigen aangekondigd, en een flink aantal fans van het cultmerk willen dat Saab Service Kiel kom langs, gewoon om daar te zijn. Dit klinkt allemaal als een hoop Saab Spirit, die sterker is in Duitsland dan ooit. En na een goede beslissing. Omdat op het terrein van Saab Service Kiel voertuigen zullen worden verzameld, die zelden samen op één plek worden gezien. Nog een week, dan is het tijd!

Tot ziens in Kiel! Ik kijk er naar uit!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

4-gedachten ook "SAAB-festival Trollhattan. Het aftellen is begonnen."

  • Omdat je heel jaloers kunt zijn dat je er niet bent. Helaas ben ik "te laat" voor 1,5-weken, maar ik kijk met mijn Saab uit naar het Saab-museum en de grote open ruimtes in Lapland.

    Ik wens alle deelnemers een geweldig Saab-festival en

    ha det så kul!
    Ded2

  • Tot ziens, maar in Trollhättan!

  • hey, veel plezier! zou ook graag willen - helaas heb ik te veel te doen ... eet een knäckebröd voor me op met 😉

  • Dan wens ik iedereen een goede en interessante reis toe. Zal zeker behoorlijk vol zitten in Kiel en Trollhättan. Ik zal het op een rustigere tijd proberen.

Reacties zijn gesloten.