Lufthansa Classic Days. Saab-fans zijn er.

Lufthansa Classic Days: Saab is er
Lufthansa Classic Days: Saab is er

De traditionele Lufthansa Classic Days in Hattersheim hebben zich ontwikkeld tot een evenement van superlatieven. Bezoekers van 2.100-deelnemers en 45.000-bezoekers zijn al een aankondiging. Dit jaar viert de show zijn 25-jubileum. Duidelijk dat Saab, het traditionele Zweedse merk, daar moet zijn.

De vlag van ons merk houdt de Saab Club Rhein Main hoog. Op zondag is de 26. Mei, de club zal aanwezig zijn met zijn eigen voertuigen op het terrein. Er zijn nog steeds meer klassiekers uit Zweden op zoek. Iedereen die een Saab 99, 96, een sonnet of een andere Saab-klassieker van de lezers bezit, kan contact opnemen met organisator Torsten Klippel. (Mail: info@nikolai-optik.de)

Zoals elk jaar is geen registratie en geen toegangsprijs vereist. De stuurprogramma's van jongere Saab-modellen zijn ook welkom in Hattersheim. De nabijgelegen vijver is ideaal voor barbecues of voor een Saab-picknick.

Als u vragen heeft, helpt Torsten Klippel u graag.

Tekst: tom@saabblog.net