SAAB Festival. Saab Tour Kiel - Trollhattan. Deelnemerslijst.

In het begin was er een spontaan idee. Eigenlijk waren Markus Lafrentz en ik dat misschien 10, zou bij de meeste, maar 20 Saab teams gaan naar het begin van het advies. De registratie deadline stond op vrijdag, en een ongelooflijke 37 teams ingeschreven voor onze Saab Tour Kiel - Trollhättan!

Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan
Rallyplaat: Saab Tour Kiel - Trollhattan

Wat is echt een groter aantal deelnemers dan verwacht en dat is de andere kant, het zou nog meer mogelijk zijn geweest. Omdat veel fans al andere veerboten naar Zweden hadden geboekt en als we een paar weken eerder met ons voorstel waren gekomen, dan zouden 50-teams er zeker van zijn geworden.

Wie de Team lijst Kiel-Trollhattan 2013  wie ziet dat we een beroemde reisgenoot onder ons zijn. Jan-Philipp Schuhmacher, Managing Director van de Duitse dochteronderneming van Saab Parts AB, zal ons vergezellen naar Zweden en het weekend doorbrengen op het festival. Dit komt ook van de officiële Saab-site, een duidelijke verklaring over de band met het merk en fans. Duitse mediavertegenwoordigers zullen er ook zijn om verslag uit te brengen over het festival. Iedereen heeft het over het merk Saab?

[sam id=”1″ codes=”waar”]

Zo lijkt het. Omdat de tour is de buitengewone gebeurtenis. Onze lijst omvat niet alleen de klassieke Saab, maar Saab 9-5 II sport goed. Dat deze voertuigen, met goedkeuring en aan klanten, die naar Trollhättan, is iets van een klein wonder. Voor een paar maanden geleden het advies van faillissement advocaten moeten alle sporten landgoed uit de pre-serie nog steeds zo migreren in de breker en slechts twee kopieën behouden.

De registratiebevestigingen voor de tour gaan vandaag naar de fans. Vanwege het gebrek aan tijd in de laatste dagen was er enige vertraging. Omdat we werken aan een klein budget, gesponsord door de Saab Parts AB, The Saab Dienst Kiel, The Saab centrum Bamberg en van twee niet genoemde Saab-fans, is het niet mogelijk om verdere "Rallye Plates" of "Welcome Packages" te verspreiden onder fans die andere routes naar Trollhättan hebben gekozen. Hier vragen veel lezers voortdurend wat ik begrijp, maar wat alleen mijn toch al overvolle mailbox vult.

Alleen de 59 deelnemers met 37 voertuigen zijn geregistreerd - wat “niet helemaal” klopt. Omdat we echt een voetganger bij ons hebben als deelnemer nummer 60. Zijn Saab wordt hersteld en hij heeft in ieder geval een lift gevonden voor de weg ernaartoe. Hij zoekt nog steeds de weg terug. Maar dat gaat ook lukken, daar ben ik zeker van. Dat is Saab Spirit. Er zijn is alles!

Nog een addendum voor mijn eigen rekening: mijn “real life” kalender staat deze week helemaal vol. De blog, de Saab-hobby, moet wachten. Saabblog.net pauzeert een paar dagen ... het zal de volgende week doorgaan!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

14 gedachten over 'SAAB Festival. Saab Tour Kiel - Trollhattan. Deelnemerslijst."

 • Goede morgen,
  als iemand een rit zou zoeken van FFM via Kiel naar Trollhättan, zou ik nog steeds een plaats in de auto hebben - ook op de terugreis natuurlijk.

  VG
  Arne

 • blanco

  Moin!

  De grafische sjabloon is hierboven gegeven.
  Als je zo'n plaat nodig hebt, kun je zelf een ding ontwerpen en vervolgens zelf gaan zoeken naar wie zulke borden kan maken. Zal zeker goedkoper zijn, maar vergeleken met de reiskosten zouden de pinda's zijn.
  Vlt. Ja, een bijbehorende sticker zou inderdaad voldoende zijn 😉

  In dit opzicht kan iedereen zijn "geluk" "kopen"!

  Ik overweeg nog steeds om met mijn vader te rijden.
  Hij speculeert dat hij goedkope nieuwe 9000-onderdelen van Ana kan kopen. Hoe waarschijnlijk is dat?

  AGF!
  Sesi

  • blanco

   PS
   Typefout: wordt dan duurder….

 • blanco

  Alleen een korte opmerking, het was op geen enkele manier een Kritik.Ich vindt het evenement in Kiel geweldig en er geen spijt van zijn er om können.Sicher voor alle deelnemers een leuke evenement mede dankzij de organisatoren.
  Voor mij was het eigenlijk gewoon een kwestie van ons en de deelnemers uit andere landen een mooi, zichtbaar symbool te bieden voor de trouwe Saab-gemeenschap uit Duitsland en als herinnering aan hopelijk mooie dagen in Zweden. Duitsland ”.
  Dat is voorbij.
  Ik wens je fijne uren in Kiel en Trollhattan.

  • blanco

   Hallo Wolfgang,
   waarom print je niet een paar borden voor je rondleiding?
   ? - Trollhattan
   Dan heb je elk je eigen schild! U kunt het ontwerp overnemen van Kiel! 🙂

   Gewoon zo ...

 • blanco

  Hallo,
  Ik wens alle deelnemers een GOEDE RIT.
  We hadden er graag geweest (slechts 55 km van Kiel) maar we rijden vanaf 9 juni 5 weken door Zweden met onze 7 - 4 Vector Bio Power en nieuwe caravan. Trollhättan staat natuurlijk op de lijst. Volgende keer zullen we er zeker zijn.

  Ulrich

  • blanco

   Ik wens alle deelnemers een goede reis en veel plezier. Hopelijk zijn de Zweedse ijshockeyfans niet te boos meer op ons Zwitsers ...
   Proost
   Walter

 • blanco

  Hallo 9.3Wolfgang,
  nu ben ik een beetje in de war .... WAAROM voel jij je in vredesnaam 2e klas ??? Ik volgde de informatie over de tour al vroeg ... er werd altijd gezegd dat degenen die met de veerboot vanuit Kiel reizen, elkaar kunnen ontmoeten bij de autodealer van Lafrentz om te kletsen, koffie te drinken, enz., En dan samen naar Zweden te varen! Het feit dat er voor deze troep een chique rallyplaat in de auto zit, betekent alleen dat deze SAAB's samen de Kiel-Trollhättan-tour reden. En niks! Moet onze blogger rallyplaten laten drukken voor alle deelnemers uit Duitsland ??? Anders zouden degenen die vliegen zich ook benadeeld kunnen voelen….
  Als we allemaal in Trollhättan zijn en deelnemen aan het festival, dan zijn er zeker mooie stickers. Je kunt dus ook later komen dan deelnemer 2013.
  Zoals ik net heb geleerd, had je de geboekte veerboten kunnen annuleren of over Kiel kunnen posten.
  Dus verlaat alsjeblieft de "Kerk in het Dorp"!

  • blanco

   Ik zie dat net zo goed als Andi en Zirkowski.
   Kritiek is hier niet gepast, die graag in de autocolonne gaat en heeft besloten het nu te doen, de anderen niet. Ik kijk uit naar de reis met verschillende Saabs van Frankfurt naar Kiel, de ontmoeting in autodealer Lafrentz en een gezamenlijke avond op de veerboot.
   De reis is dus al een plezier. Het is belangrijk voor mij om daar te zijn. De badge is niet cruciaal. Bedankt aan alle organisatoren. Laat critici de pret niet bederven.
   Iedereen die van tevoren over alle eventualiteiten nadenkt, zal dat liever zo houden.

 • blanco

  Ik moet publiekelijk toegeven dat ik erg teleurgesteld ben en ik ben ook zeker van 13 andere teams.
  Alleen omdat we heel vroeg hadden besloten voor Trollhättan en zo andere veerboten hadden geboekt, zijn we nu festivaldeelnemers uit Duitsland maar 2. Class.
  Ik denk dat als het echt alleen vanwege het gebrek aan financiën is dat we geen 'rallyplaten' kunnen ontvangen, wat ons herkenbaar zou hebben gemaakt als een zichtbaar teken in Zweden en vooral daarna in Duitsland als een loyale Saab-gemeenschap en vooral als een deelnemer aan het festival wordt geschorst, moet er iets aan de hand zijn.
  Tom, geef een prijs en een bankrekening en ik weet zeker dat de meerderheid van 13 daar is.
  Zijn deelnemers uit Kiel betere Saabfans?
  Je rijdt dus 1000 km op een afstand.
  Denk er nog eens over na, ik dacht, in Trollhättan, dat het Duitse Saabfangemeinde uniform werd gepresenteerd!

  • blanco

   Waar is het probleem? Het evenement heet Kiel - Trollhättan. Dit maakt duidelijk wie er via Kiel reist, wie niet, wie niet. Wolfgang, misschien moet je bedenken dat de tour een door fans gerund evenement is dat veel onbetaald werk vereist, en dat deelname aan alle weggeefacties gratis is. Je moet daarvoor je hoed afzetten.

 • blanco

  dus dat is een mooie lijst, ik wens je een goede reis. De volgende keer moet ik meedoen! 🙂

 • blanco

  Alle reizigers een aangename reis en mooie blijvende emoties in Trollhättan! Ik kijk ernaar uit (als een SAABianer die thuis blijft) naar het goed geïllustreerde rapport van Tom (en Co.?)! Veel plezier!

 • blanco

  Wau ... geweldig team ... mijn complimenten! Dan zien we je op het festival in Trollhättan.

  Het doet me denken aan de tijden in 1987 op het Jubilé Day Festival in Trollhättan, waar ruim 50 Saab's van de Swiss Club deze veerboot hadden geboekt!

  Goede reis
  Giampi

Reacties zijn gesloten.